Hemma igen

IMG_2344

 Hemma i vår prunkande trädgård som fullständigt svämmar över av allt grönt och alla blommor. Det doftar fantastiskt så fort man öppnar grinden och går in. Älskar denna oas i stan där vi bor.

Åhhh hej!

Hur mår ni?

Nu är jag äntligen hemma igen i vårt  mysiga hus och gissa vad? jag har med mig klänningen!!! den är inte helt klar men vi ska sy klart den här hemma. Viktigast är att den nästan är klar och att jag har den här i tryggt förvar. Tack alla gulliga ni för er omtanke och pepp:) Kanske det hjälpte

I går var det fullt upp med olika möten och jag hade inte någon bra uppkoppling, sen flög vi hem och landade sent i stan. Idag har vi varit på dop hela dagen och nu forsätter vi med bröllopsförberedelserna.

IMG_2345

Kram mina vänner!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Browneyedgirl

  God morgon 🙂
  Härligt att vara hemma och jippie, vilken tur att du fick klänningen med dig…
  Hoppas du får en fin fredag <3 kram

 2. Johanna_DV

  Vilken tur, ska bli så spännande att få se klänningen!

 3. Annelie, Inreda.com

  Hurraaaa! och vilken tur!!! Då släpper jag tummarna nu och kan andas ut. 🙂 Stor kram och som vanligt såå fantastiskt fina bilder! stor kram annelie, inreda.com

 4. Hurra, vad skönt!