Inte så bra..

IMG_2124

 Ok, måste erkänna detta. Inte mycket glamour i tillvaron idag.. När man jobbar med det jag gör får man räkna med att saker går fel ibland.

Hello!

Hur har min dag varit idag då?

Inte riktigt som jag förväntat mig.

 Du kanske minns att jag berättade om min brud klänning och vilka förberedelser som gjorts under flera flera månader för att få den klar. Hur den rest jorden runt för att förberedas för att nu sys ihop här. Vad tror du händer?  Tyget fastnar i tullen och försenar det hela…. suck..I morgon åker jag tillbaka till Stockholm och jag vet fortfarande inte om jag får den med mig hem…Jag har gjort tusentals klänningar under alla år till så många tjejer och nu ska jag göra en till mig själv så händer detta.

Kan ni inte alla hålla tummarna för att den blir klar?

IMG_2125

 Var även och besökte vår jersey fabrik idag för att kontrollera produktion och gå igenom massor av nya modeller inför nästa sommar. Sen vidare till nästa fabrik för att jobba ytterligare..

IMG_2123

Det är långa dagar här och extra mycket stress idag- nu blir det bingen pronto:)

Gonatt vänner!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Sofia von Wachenfeldt

  Håller tummarna att allt löser sig med klänningen. När jag skulle gifta mig var det så mycket som gick fel i sista stund som jag inte kunde kontrollera över och jag var så besviken på det men i slutändan löste sig det mesta och vi hade en fantastisk dag. Du kommer att vara en strålande brud vad du än har på dig och slå klackarna i taket med kärestan sin kan man ju göra i vilken ”trasa” som helst : ) Men självfallet hoppas jag att du får göra det i din fina klänning.
  Sofia xoxo

 2. Jag håller tummarna… Du kommer att vara en vacker brud. Jag vill fråga dig , dina fina byxor du har på dig… vad kommer dom i från? Kram

 3. Hej, läser din blogg ofta och blir glad av den, tack! Håller tummar och tår för klänningen! Men som nån annan också sade, jag tror ni får ett underbart bröllop också utan. Man kan planera och njuta av fixandet men så finns det ju alltid saker som blir helt annorlunda än man tänkt sig – på gott och ont, sådant som går fel och ljuvliga stunder man inte kunnat planera eller förvänta sig. Det gör bröllopet så fullt av liv. Lycka till med allt!

 4. Men åh, stackare! Håller verkligen tummarna för dig!! Du kommer vara en så otroligt vacker brud btw -ser verkligen fram emot några bröllopssnapshots på bloggen 😉

  Kram,
  Line

 5. Browneyedgirl

  Men typiskt, håller tummarna att det fixar sig.
  Du kommer vara så vacker som brud, ser fram emot bilder om du delar med dig….:)
  Att förbereda bröllop är ju så skoj. Men mycket jobb och planering med.
  Hoppas du får en fin dag. Kram <3