Bröllopstårta


02a39c7fc7503f8064ccda86e7cc09c5

God morgon tisdag!

Hello vänner, hur mår ni idag?

Nu är jag äntligen på banan igen! Efter en hel natt av fest, lägg till småbarn på det och väldigt lite sömn…jäsp.. så har jag äntligen repat mig efter helgen. Måste erkänna att det tar längre och längre tid nuförtiden att hämta sig. Är det samma för er?

Nu när möhippan är avklarad är det bara att gå vidare till nästa punkt på listan. Bröllopstårtan. Vi vill ju äta tårta och dricka champagne på dagen, jag älskar ju tårta och vill att den ska bli smaskig men dessutom vacker att titta på. Har hittat massor av fint på nätet och håller just nu på att sätta ihop det så som vi vill ha det. ( sorry för bilder i olika storlekar) jag gillar fräscha smaker som citron, hallon och maräng…mmmm


bild 2 (19)

Så fint att lägga färska blommor på tårtan, har man flera våningar så varför inte lägga en på var. Det det kan vara pioner, rosor eller varför inte anemoner..

bild 1 (18)

Visst är detta fint? Älskar graderingen i färgerna men ett mjukt lager av maräng utanpå.. helt fantastiskt!


11787_1b261086286d4f6cUnique-cake-Toppers_0008-650x400

Guld är fint och är en perfekt lyxig detalj som man kan lägga till här. Vill också ha en fin topping på tårtan, känns ju inte alls så spännande med ett brudpar mitt uppe på utan gillar den här idén mycket mer. Man kan ha namnen eller någon annan text som man tycker om.

acb5cf3368fbff666b598783cb2fddbc

Här är ett gulligt handgjort brudpar som funkar fint tycker jag. Kul att blanda in färgen gul som inte är super vanlig på svenska bröllop.

Lite tårt tips från mig idag alltså.

Önskar dig en fin fin dag.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Browneyedgirl

  God morgon 🙂 Jätteläcker tårta tycker jag. Så roligt för er att planera.
  Rensade hemma igår och vart sittandes med bröllopskort och boken jag hade när jag planerade inför bröllopet, blev inget gjort på en stund *haha* Hoppas du får en fin dag.
  Kram

  1. valerieaflalo

   Ja, vad kul att du gillar:) hur såg er ut?

 2. Hej! Tack för en fin blogg, vackra kläder och massa andra fina tips du delar med dig. Har följt dig och ditt arbete i ett par år nu och fått mycket inspiration massa saker.(allt från middagstips till inreding till cafe i paris) TACK! En annan från..golvlampan som du har i ditt vardagsrum svart fot och grå skärm vad kommer den ifrån? Sedan om du någonsin får tid kan inte du lägga upp lite stylingstips på kläder/stil? Stort tack och fortsätt med ditt underbara arbete du fina vackra människa. Kram Sofia

  1. valerieaflalo

   Hej Sofia, åhhh vad det värmer i hjärtat av ditt fina meddelande!!! Tack tack tack. Blir så glad att höra ifrån er som läser, får massor av energi och nya ideér när jag pratar med er som läser. Golvlampan köpte jag hos Inreda.com hon har mycket fån Tine K. Ha en fin sommar nu! Stor kram

 3. Hej! I somras fick jag idéen till att skapa cake toppers med texter på svenska, eftersom det inte finns! Så i oktober lanserade jag mina egendesignade cake toppers på http://www.caketoppers.se – och fler ska det bli 🙂