Blommor blommor blommor

IMG_1616

Här står jag mitt i blomsterhavet i Florahallen för att välja blommor till bröllopet. Sååå mkt fint….

Tjingeling!

Hur mår ni idag mina fina bloggvänner?

Här är det nog lite tröttare än vanligt och kanske kan det bero på det roliga partyt som vi var på igår..hrmmm.;) blev ju  några drinkar. I går var jag ju även med Therese, min duktiga florist från Wedding in Sweden, som ska göra blommorna till bröllopet på Florahallen för att välja blommor. Herrguud vad blommor det fanns vilken tur att Therese har sådan koll!

Känner mig verkligen hur trygg som helst med henne och egentligen skulle jag nog med all säkerhet kunna lämna all planering och låta henne göra allt. Men, jag är ju som jag är och har svårt att lämna saker åt slumpen. Vill ju vara med och pilla i alla smådetaljer för att det ska bli precis så som jag tänkt mig.

IMG_1618

Och, vad vill jag då ha???

När det nu finns så mycket att välja på..

Dags att titta på temat igen tänker jag. Buketten ska vara skir, ljus och pastellig men mestadels vit. Italienska trädgårdsrosor, vita och vitrosa anemoner, luktärtor, syren, ”mintiga” blad, stjärnflocka, pion och kanske lite annat smått och gott som sticker upp här och där.

Lite som att man plockat blommorna på en äng, fast med en lyxig känsla. Hittade den här bilden och tycker att den stämmer väl översens med vad jag tänkt mig. Är det förresten någon av er som vet vart man kan hitta Anemoner i början på Juni? Känner ju att detta är ett måste till min bukett och jag håller ju alla tummar att detta ska gå att ordna.

8_126eeb69368b29335

dresdan-trim-mwd108515_vert

På borden tänker jag mig tre stycken små glas vaser i olika höjder som står på små speglar. Massor av ljus runt omkring i små guldkoppar som kastar ett vackert ljus över bordet. Trädgårdsrosor, pioner, stjärnflocka, syren i ljusa färger, ett litet spröt av någon blomma och med en accentfärg av en starkare pion med lite gult i. Visst kan det bli vackert??

Självklart ska ni ju få se hur det blev sen också!

IMG_1610

 Fina Therese, om ni letar efter en florist så har ni henne här! gullig och proffsig på en och samma gång.

IMG_1597

IMG_1595

IMG_1593

 Alltså, jag älskar att fota blommor och kunde nog stannat där hela dagen..

IMG_1573

Nu ska det jobbas vidare här för att snart är det nämligen dags att hämta småprinsessorna på skola och dagis. Gå hem, laga mat och busa, älskar dessa stunder man har med barnen om dagarna.

Ha en fin fin dag så ses vi i morgon

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *