Mitt skrivbord hemma

IMG_9462

Just nu är mitt skrivbord hemma fullt med massor av saker men det så ser det ser ganska mysigt ut att se på…..måste ändå fixas till tror jag. Tänkte faktiskt måla det i grått men en fin färg från Kalklittir och flytta boxarna. Hmm vad tror ni om det?

Hej mina vänner!

Ja, men ni vet, det var en sådan där dag igår. När man inte hittar inspirationen och det helt enkelt inte blir något inlägg här. Måndagar kan ju vara så ibland… Dessutom så kom min kärlek hem från New York så så då ville vi ju kramas och prata och prata…

Men, nu är jag här igen 🙂

Tar mig en latte här och tittar in till er en snabbis nu på morgonen innan jag ska till kontoret för att starta igång dagen.

Vi ses igen snart.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Fint skrivbord tycker jag. Det blir säkert jättefint i grått också. Har ett skåp som jag funderar på att måla i grått. Får se vad det blir. ha en fin dag. kram Annika

 2. themanylivesofline

  Tycker det låter galet fint att måla om det i grått! Haha jag går också runt här hemma och försöker hitta saker som jag skulle kunna måla om med kalklitir – just nu står byrån i vardagsrummet högst upp på listan 😉

  Kram & ha en fin kväll,
  Line

  1. valerieaflalo

   Hej, haha, jag är likadan i perioder. Sk måla om allt jag ser.
   Kramar

 3. Browneyedgirl

  Tror det skulle bli jättefint i grått 🙂 Skoj att göra om och fixa. Här håller vi på att göra ett rum till yngsta tjejen, kan tro att det blir lite att måla och fixa då.
  Kram och ha en toppen dag <3

  1. valerieaflalo

   Hej, jaaa, det känns så. Ska bara hitta tiden att måla också;) men planen så.

 4. vilket fint inspirerande skrivbord! så man ska ha det 🙂

  1. valerieaflalo

   Tack!! Är så glad att vi fick detta från J:s mormor.
   Ha en fin kväll