Nu börjar det närma sig på riktigt!

IMG_1281

Hello sköna söndag!

Hoppas att ni har en toppendag. Visst är det skönt att ha så många lediga dagar på ett sträck igen. Känner mig också äntligen lite bättre, skönt, för nästa vecka kommer min stora älskling tillbaka till oss och då måste man ha extra mycket energi.

Gillar våren och alla lediga långhelger, mysigt, mysigt tycker jag.

Ni är ju några som frågat efter lite mer bröllops inspiration och nu mina vänner så kommer det lite av den varan. Lovar att visa upp massor av härligt hela vägen fram tills det är dags! har ni frågor så går det bra att skriva till mig så hoppas jag kunna hjälpa till lite.

Jag tycker att först och främst oavsett vad man ska planera för fest är det bra att ha ett tema, det kan vara ett färgtema eller vad som helst som binder ihop allt. Vi kör lite på ”midsommar vintage” tema eftersom vi gifter oss strax innan och att det passar till stället som vi valt att vara på. ”All you need is love” är även det ett tema…ja..man kan ha många tycker jag, bara dom passar ihop. Fint att dom grenar ut sig för att sen knyta ihop säcken..haha. Lite flummigt men du kanske förstår poängen..

Färgerna vi valt är mint, peach,guld,vitt och ljusgrå kombinerat med svart/vitt randigt. Känns somrigt och fräscht tycker jag och temat finns med redan i inbjudningarna.

IMG_1278IMG_1288

Men, vad kan man mer göra då för att göra sitt bröllop till just ert? jag älskar dessa vackra vimplar och håller just nu på att tillverka egna, inte alls så svårt som det kanske låter. Jag köpte färdiga omålade trävimplar på Panduro, målade dom vita för att sen skriva med svart text och trä igenom svart/vitt snöre…avslöjar inte ännu vad det ska stå..Det måste ju vara en liten överraskning för våra gäster också nämligen:)

IMG_1296

Vackert och personligt!

24309_just_married_banner_1350406948_405

En annan sak jag just nu håller på att planera är sådana här…

Hur fint är det inte att stå i två led vifta med när vi kommer gående??

Ribbon-Wands-4

Så här lätt är det att göra själv..

IMG_1299

Pinnarna köpte jag även dom på Panduro för att sen knyta fast olika band högst upp. Kommer nog att använda mig av olika vita band men som ser lite olika ut. Man kan ju även blanda in färger eller kanske lite guld..Ja, vi får se hur det blir..brukar ju ändra mig både en och två gånger innan det blir klart. Lovar att visa sen.

IMG_1302

 Japp, det var några enkla tips från mig och det kommer fler dom den närmsta tiden. Det är så kul att hålla på och fixa med allt, kommer att bli en så härlig dag!

Nu ska det målas bord! är verkligen i pysslartagen, haha.

Ha en fortsatt fin kväll så ses vi snart.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer

 1. Vad fint det kommer bli! Kul att du håller på och pysslar lite och framförallt att du mår bättre! Kramkram

  1. valerieaflalo

   Ja! Hoppas det! om inte annat så fick jag ha lite pysselkul;)
   Hoppas att du har det fab!!

 2. Charlotta

  Åh vad fint! Vart har du köpt inbjudningskorten? Ska bli så kul att följa din planering 🙂

  1. valerieaflalo

   Vi har gjort dom själva och sen tryckt dom på ett tryckeri

 3. www.everyonecancook.se

  Vad duktig du är och vilka idéer!

  1. valerieaflalo

   Tack tack!!

 4. Vad du är pysslig och fixig 🙂 och vilka underbara inbjudningskort! Kram Ulrica

  1. valerieaflalo

   Hihi, tack söta du:) tur att man har en blivande man som är en haj på sånt!
   Kram

 5. Browneyedgirl

  Så mycket fin inspiration 🙂 Vi gifte oss på midsommar afton så det blev en midsommarstång på plats med *haha* skira färger i ljust rosa och vitt 🙂 Bästa dagen har ni framför er, och en del av det är ju just planerandet och längtan.
  Kram och ha en fin start på veckan…..

  1. valerieaflalo

   Men åhh vad fint med midsommarstång! Mest romantiskt av allt ju!
   Kram

 6. Förstår att ni har fullt upp just nu. Men det är en rolig fas, nästan lika kul som på själva dagen. Mycket inspiration bjuder du på och erat bröllop kommer att bli fantastiskt. Kram Annika

  1. valerieaflalo

   Ja, det är faktiskt kul! Ser fram emot dagen D:)
   Kraam

 7. Så vackra inbjudningskort! Jag och min sambo ska gifta oss i augusti och är i fullgång med att hitta inspiration till inbjudningskort (save the date är redan skickat), era är ju helt fantastiskt fina!!

  1. valerieaflalo

   Grattis grattis!! Har nu gjort era själva?
   Kram v

   1. Ulrika

    Tack så mycket 🙂 Ja, en väninna som är en klippa på Photoshop hjälpte oss med Save the Date korten och sedan kunde vi printa och skära dem själva på fint papper. Nu klurar vi lite på hur vi ska lösa inbjudningskorten då de ska vikas etc. Ska kika på om jag kan hitta något tryckeri som kan hjälpa oss 🙂

 8. 7 juni har vår dotter födelsedag! Den dagen brukar det vara toppenväder!