The weddinghair

bild (13)

Mitt ”weddinghair” lite alá Victorias Secret. Men åhh vad nöjd jag blev! fick tipset av min underbara makeup-artist Natalie att gå till Antonio för att göra det perfekta bröllopshåret. Och jag måste säga att jag verkligen blev nöjd, perfekta slingor och mix på färgerna.

Hej Valborg!!

Fina ni stort förlåt för min dåliga uppdatering men vissa dagar finns det bara inte tid eller ork. Barnen och jobbet tar ibland all energi man har och nu har vi dessutom ett bröllop att planera. Vi ska ha ett litet bröllop men trots det så finns det ju huuuur mycket som helst som ska beslutas och fixas. Ja och så massor på jobbet såklart. Men vet ni, jag har så mycket kul just nu och längtar så att jag spricker. Visst det är massor av beslut men det är också viktigt att stanna upp och njuta av dom små guldkornen i livet och inte stressa igenom och tycka att saker är en börda med allt som måste göras.

Det är en sak jag har lärt mig i livet att ta tillvara på varje positiv och rolig sak som händer, att leva i nuet och ta in allt positivt!

Någon sa till mig för en tid sen ”det är inte hur man har det utan hur man tar det” och när man tänker på det är det ju absolut sant. Din inställning är viktigast och kanske inte alltid det som händer runt omkring dig. Något dåligt kan föra något gott med sig osv… Oj oj oj vad jag flummar iväg nu men ja, så tycker jag att det är i alla fall.

bild (12)

 Antonio ville ha guldkuddar i sin salong och det är ju lite av mitt specialområde nuförtiden. Haha. Kuddarna har ju blivit super populära så dessa var dom sista vi hade. Nu bor dom på salong Antonio Axu.

Ha nu en fin Valborg så ses vi snart!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Himmelskt vacker!!

  1. valerieaflalo

   ❤️

 2. Jätte fin blev du! Är du påväg att bli lite ljusare?
  Kram

  1. valerieaflalo

   Hej, ja, tänkte det för ett litet tag:) har varit mörk så länge så nu var det dags!
   Kram

 3. valerieaflalo

  Tack söta du!!