En heldag på Grönan

bild (11)

Vi var glada att tjejerna sprang runt själv en stund ( inne barnavdelningen då förstås) så kunde vi sitta uppe på ”hyllan” i solen med ett glas vin och titta på dom därifrån. Helt plötsligt är dom stora…

Hej hej,

Ledsen att jag inte tittade in till er igår vänner men här var det fullt upp hela dagen nämligen. Jag och Nicoletta var på vårfest på Gröna Lund med våra vänner och hade en så otroligt mysig dag. Det var varmt och solen strålade precis hela dagen och vi njöt i fulla drag. Tjejerna var helt uppjagade redan dagen innan och kunde knappt sova pga av all anspänning inför Grönans öppning. Sötisarna, känner igen mig i det sen jag var liten fast då var det ju Tivoli i Köpenhamn som gällde. En gång om året fick vi åka dit och det var den bästa dagen på hela året, så ni kan ju kanske förstå så spänd man var.

bild 2 (21)

bild 2 (20)

bild 4 (13)

Min stor älskling var sååå glad hela dagen!! Så stor nu att hon faktiskt kan åka allt även om hon inte riktigt vågade. Hihi. Jag är ju precis likadan..sitter hellre och tittar på nyförtiden än åker själv.. Måste tuffa till mig lite tror jag.


bild 1 (20)

bild 3 (14)

bild 5 (8)

bild 2 (22)bild 1 (23)bild 4 (11)

En riktigt härlig dag med vänner, sol och massor av skratt ( lite gråt också men det var först när vi skulle åka hem). Nu väntar familjen på mig för idag blir det en båt tur till fjäderholmarna för att äta glass och kanske bada lite..barnen har önskat detta så vi får väl se.

Ha en mysig söndag nu!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Det låter som att ni hade en härlig dag! Får jag fråga – vad är det för fint nagellack du har på bilden?

  1. valerieaflalo

   Hej hej, Ja, mysig! Gillar också nagellacket som kommer ifrån Becca och färgen är summerdaze. Hittade mitt på Mrs H i stockholm.
   Kram

 2. Browneyedgirl

  God morgon 🙂
  Vad härligt det såg ut att sitta i solen en stund. Jag har inte åkt karuseller på länge, har nog blivit lite för feg *haha* Måste ha varit när jag fick barn som jag blivit en fegis, innan åkte jag allt utan att tänka 2 gånger. Hoppas du får en fin dag, kram

  1. valerieaflalo

   Godmorgon! Nej, herregud vad feg jag var..måste allvarligt talat skärpa mig. haha tom barnen vågade mer..:)
   Kram till dig med