Påskafton i Stockholm

IMG_0908

Tittut påskafton!

Mår ni bra? Har ni fått några påskägg idag kanske?

Här i Stockholm har vi haft en mysig och varm påskafton. Vi har varit på Rosendals trädgård med vänner hela dagen och njutit av solens sköna strålar, sparkat boll och ätit gott. Jag tycker verkligen om att äta här, allt är närodlat och obesprutat vilket gör att maten alltid känns extra fräsch. Deras kakor och bullar ska vi inte prata om, dom är- to die for! supergoda!! Blev en liten kardemumma bulle efter maten också..

IMG_0855

 Påskig lunch bestående av inkokt lax, potatis, picklad lök och en dillcréme. Super smarrigt.

IMG_0860

 Det är alltid så fint och stämningsfullt ute på Rosendal. Djurgården är ju en av mina absoluta favoritställen här i stan och jag önska att jag kunde vara här oftare. Barnen kan springa fritt och man behöver inte oroa sig för bilar eller så.

IMG_0867

Hur underbar är inte denna bukett! älskar  dessa färger ihop!


IMG_0862IMG_0889

Finaste pappan i världen! mina älskade.


IMG_0887IMG_0868

IMG_0869

IMG_0903

Nu är vi hemma igen, trötta i kroppen efter en hel dag i solen och den i särklass vackraste dagen i år!

Önskar er en fortsatt fin påskafton.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *