I bland vill man bara..

IMG_0602

..ta sig ett vårskutt!?? Haha.

Hello !

Dagarna bara susar ju fram nu och snart är det ju påsk med härliga lediga dagar som väntar.  Vad ska ni hitta på?

För oss blir det en liten romantisk tripp till ett mysigt skärgårdshotell, några påskmiddagar, godis och matlagning såklart. Har några recept på g till er och enkla tips för att göra påsken extra fin fin.

Vet ni, måste bara säg att jag blev så otroligt glad av era fina kommentarer här inne igår. Vill ju verkligen sprida glädje omkring mig och visa hur man kan sätta guldkant på tillvaron. Alla vaknar vi upp till samma dag med möjligheten att göra något bra. Min inställning är ju att alla dagar ( nästan i alla fall) kan bli bra dagar och ett tillfälle att njuta av livet..

IMG_0619

Ok, skulle visa er min nya fina perfekta T-shirt som jag nästan bor i just nu. Finns även i svart som jag också älskar. Vi gör ju även ganska mycket plagg till varje dag, vilket man kanske lätt glömmer bort.

Vi hörs snart och ut och njut i solen nu!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Johanna_DV

  Åh vad härligt! Nu längtar jag också ut i solen för ett vårskutt!

  1. valerieaflalo

   Ja! visst blir man sugen 😉

 2. Åh vilken snygg tröja! Den måste jag spana in 🙂
  Härliga bilder!

  1. valerieaflalo

   Den är även fin att ha in och ut. Litet tips 😉

 3. Din blogg har blivit min nya favorit! Fortsätt med det du gör <3 kramar sofie

  1. valerieaflalo

   Gulliga du! Tack det ska jag 🙂 kram och ha en härlig påsk