Detaljer från en klänning

IMG_8995

Så var det måndag igen!

Hur mår ni mina fina läsare?

Måste bara börja med att säga att det är så kul att ni tittar in och skriver till mig ibland, tusen tack, det gör verkligen min dag!

Solen skiner här i Stockholm, vilket gjorde det lite lättare att kliva upp i morse. Visst känner man att våren är här på riktigt nu? Vi tog några fina bilder när vi var i Paris för ett litet tag sen. Älskar detaljerna på den här klänningen.. Ni kanske minns den svarta klänningen som Edda Magnasson hade på sig när hon tog emot sitt pris på guldbagge galan för en tid sen. Detta är samma klänning fast med andra detaljer och i en annan färg. Kommer att finnas i butik först i augusti men jag kunde inte hålla mig..ville så gärna visa den för er.

Idag drömmer jag mig bort till vårt sommar bröllop och min klänning som just nu är i full produktion… längtar efter att få visa den för er.

SÅÅÅ spännande!!

IMG_8924IMG_8985IMG_8965IMG_8984

Det är detaljerna som ofta gör ett helt plagg enligt mig.

Älskar när tyget och detaljerna är i harmoni med varandra och allt faller på plats- då känns det  rätt i magen. Det pirrar till på det där stället som man inte kan peka ut. Lite som när man är kär…

Kanske man kan säga att jag blir kär 100 gånger varje säsong då.

Love my job!

Ha en toppen måndag,

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer

 1. Valerie! Brukar aldrig kommentera på bloggar, men din blogg gillar jag skarpt. Du verkar vara en harmonisk och genuin människa som verkligen ger energi till din omgivning. Du har alltid en positiv och varm ton i dina inlägg, helt avsaknad av hävdelsebehov och skryt. Lite ovanligt i bloggvärlden, tycker jag. Jag kommer fortsätta att titta in här och bli inspirerad av dig, du kan konsten att sätta guldkant på livet.

  1. valerieaflalo

   Men åhh vad snäll du är! Kände hur jag blev helt rörd av det du skrev. Tusen tusen tack

  2. Du satte ord på vad jag känner med varje gång jag är inne här!

   1. valerieaflalo

    🙂 tack och kram

  3. Jag håller helt med, du verkar vara en så gullig och äkta tjej. Jag blir så glad när jag är härinne!

 2. Vackra vackra Du!!

 3. Skulle gärna vilja veta hur du löser bh-biten när du har helt bar rygg!

  1. valerieaflalo

   Det finns en bh som bara sitter åt framtill.. Ser lite lustigt ut när man inte har kläder på sig men toppen med.Vet att det finns att köpa på Twillfit tex. Lycka till! Tack för att du hörde av dig:)

 4. Ursnygg! Tänker på oss som idrottat och har ganska bred rygg..Svårt hitta passande klänning, fått måttbeställa.
  Kram

  1. valerieaflalo

   Hej, om man har en bredare rygg brukar det vara fint med en sk båtrungad klännng. Har du provat det?

 5. Denenarmadebanditen

  Alltså jag döööööör. Är så svag för vackra ryggar. Och spets. Sååå himla fint! Och du är lika vacker som vanligt <3

  1. valerieaflalo

   Tack fina du!! Detsamma! Hur mår min lilla väska? Kram

 6. Annelie, inreda.com

  Men ooohhh så vansinnigt vacker klänning! Och du med!! Ojoj, vilken skapelse!
  Och den där fantastiska lyckostormen i magen när allt är rätt – så viktig och så betydelsefull <3

  1. valerieaflalo

   Jag tror att magkänslan säger mer än man kanske tror..;) viktigt att lyssna till den. Kram