Det där med smink

IMG_0446

Gomorron!

I dag är det ju lill lördag 🙂

Tycker att det uttrycket låter så gulligt och positivt att jag verkligen vill tänka så varje onsdag. Påsken närmar ju sig också med stormsteg och vi har massor av härligt inplanerat. Bla en tripp till vår underbara skärgård på tu man hand och mysigt mysigt hotell..

Phu, vilket väder det är, gick hela vägen till jobbet trots regn och rusk! Ska bannemej göra det varje dag nu oavsätt väder! hade sällskap från Nicolettas skola av min fina vän Anna som tur var. Mysigt att ses sådär innan jobbet ibland också och prata semesterplaner och om hur snart det nu är sommar med en massa härligheter som väntar.

Ni är flera som undrat angående smink, hur och vad använder jag. Till vardags så måste det gå fort när vi ska iväg till skola, dagis och jobb men på helgen finns det mer tid för att fixa sig lite mer. Detta är lite av det som jag oftast använder och verkligen gillar.

IMG_0453

En vanlig vardag sminkar jag mig såhär:

Först återfuktar jag huden med en ansiktscréme, därefter lägger jag ett tunt lager med underlagscréme ( just nu Studio sculpt från Mac). Detta gör jag med hjälp av en lite fastare borste och jobbar i cirklar för att den ska gå in i huden. Borstarna är för övrigt viktiga och jag har en till alla saker. Sen fixar jag till brynen med Anastasias ögonbrynskit. Ögonfrans uppböjare  ( Shiseido) och sedan mascara ( har just nu en favorit från PUR) lite rouge från Nuxe ( ett solpuder som ger en lite gyllenbrun ton till huden)eller Chanel ( ett knall rött som ger en fräsch pigg look).  Beror på vad jag känner för. Om jag har möten eller bara känner för att fixa mig lite mer så blir det en eyeliner och just nu använder jag en från Nars som är bra.


IMG_0447

Läppstift i en naturell ton som det här från YSL eller bara ett fuktgivande från Nuxe ingår i vardagsmakeupen lite beroende på. Oftast blir det ingenting alls..eller slängs ner i väskan och bättras på om jag ska på något efter jobbet. Säg till om du undrar något mer så svarar jag såklart.

På lunchen blir det en snabbträning med kollegorna och sen jobba vidare i några timmar till. Tror verkligen på det där med att få in motionen i vardagen, försöka klämma in träningen här och där. Känner mig verkligen piggare och starkare så fort jag tar mig iväg.

Vi ses snart!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hahhaaah. I’m not too bright today. Great post!