Smått och gott

IMG_9389

Hej Fredag!

Hoppas att dagen börjat bra hos er.

Här har mormor varit på besök och passat Bianca medan jag var hos en av våra tygleverantörer för att hitta nya tyger till nästa sommar. Alltid lika kul tycker jag. Nu är jag hemma igen och ska vara med Bianca resten av dagen, mysigt det också.

Kanske tar mig en lite tur på stan och införskaffar något gott till i kväll..hm..har ni något tips på fredagsgott? vad brukar ni laga på helgerna? En sak som vi börjat med här hemma är att beställa mat hem på veckodagarna i stället för att lägga tid på att gå till mat affären. Ett jättebra tips till alla ni som har barn och karriär och inte vill handla med gnälliga barn mot slutet av dagen. Har verkligen underlättat vår vardag här hemma. Men, på helgerna njuter jag av att i lugn och ro handla  goda middagar, då är det kul att handla.

Får se vad det blir för gott i kväll. Fick tips om fishtacos med massor av koriander och guacemole..mmmm..älskar! låter ju super gott tycker jag!

Har så många härliga bilder från Paris så här kommer några till..

bild 3 (7)

IMG_8923

IMG_9392

IMG_9375

IMG_9393

IMG_8913

 A  demain!

Trevlig fredag vänner och tack för att du tittar in, så roligt att så många av er vill läsa tycker jag 🙂

Stor kram till er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. valerieaflalo

    Kappan kommer från Uniqlo och jag köpte den i Paris. Några har mailat och frågat