Paris je t´aime!

IMG_8796

  En happy mama denna lördag vänner!

För denna dag har vi ängnat åt att strosa runt på Paris gator och insupa denna vackra stad. Vi har gått och gått och nu värker mina fötter av allt promenerande..( tänkte köpa sneakers men jag hittade inga.. Vi har checkat in på hotellet och jag tittar in till dig en liten kortis för att säga hej och höra vad du har för dig?

Det fanns ett paket som väntade på rummet från Chloé….inbjudan till morgon dagens visning- ska bli sååå spännande!!

Har förstått att ibland när jag svarat på era frågor så har svaret inte kommit fram till dig. Såå tråkigt och jag ber om ursäkt för detta.! Ska svara på ett annat ställe så blir det rätt. Så fråga på om allt möjligt så lovar jag att svar kommer 🙂

Här kommer lite bilder från vår härliga dag i Paris.

IMG_8823

IMG_8768IMG_8736IMG_8784IMG_8749

 Det finns så mycket vackert att köpa i denna stad så hade jag bott är skulle jag vara helt pank hela tiden!

IMG_8798

Nu väntar en middag på stan 🙂

Trevlig lördag till dig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Annelie, inreda.com

  Så snygg och så mysigt ni har det! Underbart! Stor kram och ta hand om kärleken <3

  1. valerieaflalo

   Tack! Ja, det är ju världens härligaste stad

 2. Va härligt det ser ut! Solen skiner! Idag vankas det chloe visning för dig.. Själv har jag bakat bröd och håller på med en choklad/kokos kaka enligt Leilas recept. Smarrigt. Ha så underbart KUL nu! 🙂 stor kram/Sophia

  1. valerieaflalo

   Just det, scarfen kommer från Kenzo!