Tur och retur Paris

bild 1 (5)

 Vi åkte med den suuupertidiga ”fakiren” i går..för att hinna med så måste man gå upp kl 4!!! jag är ju ingen morgonmänniska precis, så hela natten vaknade jag en gång i timmen av rädlsa att försova mig. Barnen kände väl på sig detta och vaknade om vart annat för att kolla så att jag fortfarande var hemma. Hahah, vilka sötisar.

PARIS

Tur och retur samma dag!

Mycket effektivt om man snabbt behöver besöka en tygmässa och inte har så mycket tid. Varje säsong åker vi till Paris för att köpa tyger av några leverantörer som inte finns här hemma. Vi har speciellt några franska och italienska tygleverantörer som gör helt fantastiska saker som vi alltid använder oss av. Tur att vi snart ska åka tillbaka till denna magiska stad snart för igår hann vi bara vara på mässan och inte mycket mer. Måste ha min dos av staden som är det vackraste som jag vet och dessutom så kommer våren snabbare dit. Hoppas på lite solglimtar när vi åker i mars.

collage1

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *