Tävling.

 

IMG_8351

Nicolettas vackra hårsvall…

Hello!

Nu har jag en härlig överraskning – jag tävlar ut 10 produktkit från Vidal Sassoon Pro Series Volume Collection! I det ingår schampoo, balsam, inpackning, spray, mousse och en värmeskyddande glansspray.

Det enda som du behöver göra är att berätta om ditt bästa volymtips! Dela med dig av ditt tips i kommentarerna så är du med i tävlingen av volymkiten. Min favorit bland produkterna är 2-phasen spray som man använder när man stylar håret.

IMG_5613 kopia_small(1)

Tomas som stylade mig härom dagen har massor av bra hårstylings tips som han delar med sig av här:

http://damernasvarld.se/toppfrisorens-basta-volymknep/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

74 kommentarer

 1. Nu försöker jag igen. 😉 Skam den som ger sig. Om jag brukar tvätta håret på kvällen så tar jag i lite mousse i håret och snor upp det i en knut som jag ligger med under natten. N är jag sedan släpper ut håret på morgonen är det precis lagom volym i mitt hår. Vill man istället ha vågigt hår så kan man fläta det istället. Kram Annika

 2. Tar lite mousse i håret efter tvätt låter det torka ordentligt. Sedan är det bara att borsta ut till lagom tjocklek, vill ju inte tävla med bröderna Fluff.

 3. malin dontlikecake

  Jag har Alopecia så har fått testa på nästan alla sätt att göra volym på då jag inte har så mycket hår tack vare håravfallet 😛

  1. Det som funkat bäst på mig är att direkt efter dusch, tillsätta saltvattensspray i hårbotten. Men inte genom att spraya håret, utan att spreja i handen och sedan slänga huvudet uppochner och massera in sprayen i hårbotten, sedan direkt blåsa håret med hårtork.

  2. Ta en tuperingskam (ej en vanlig kam, utan en som har massa borst som denna – http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/1708952.jpg och tupera håret. Sedan spraya med hårspray.

  Det funkar bäst för mig och döljer håravfallet bra 🙂

  malin_bovington@hotmail.com

 4. Rulla upp håret på svärmespolar, låt sitta i 20 minuter och borsta sedan igenom lockarna. Spraya volymspray.

 5. liselotte

  Jag är gärna med och tävlar. När du har tvättat håret, ta i mousse och föna håret med huvudet upp och ner, ta i volympuder och rufsa till ordentligt och voila, du har fantastisk volym. Mvh liselotte

 6. mitt favoritsätt är att tupera lite håret på hjässan och sen lite torrschampoo!

 7. Helena Lindgren

  Jag brukar spruta torr shampoo och dra håret bakåt får alltid en snygg volym då och det tar bara några minuter perfekt om man har bråttom.

 8. annica la sundström

  jag ser inte min tidigare kommentar och vill gärna vara med så jag skriver igen. Torrshampo är min räddare i nöden. Vintertid då håret är extra platt tunt och risigt kan jag tom behöva ta det på helt rent hår . Det ge det bästa resultatet som håller stadga och volym länge.

 9. AnnaKaize

  Sov med håret i en bulle mitt på huvudet, föna det upp och ner eller boosta volymen med ett torrschampo, saltvattenspray eller volymmousse som alla skriver, men jag brukar dessutom sätta upp det med en sån där ”kamklämma” (vet inte vad det heter) mitt på skallen när jag fönat klart o låter det svalna så. När jag tar bort klämman så har till o med mitt patetiska Gollumhår volym 🙂

 10. tupering och torrschampoo är bäst tycker jag! =) vildvatten@hotmail.com

 11. Annika Nilsson

  Tupera håret! Funkar alltid perfekt!

 12. Lise-Lotte Larsdotter

  En len mousse ger stadga och hållbarhet samt bra volym till håret. Föna sen håret upp och ner. Använd en mellanstor borste och blås med varm luft tills du är nöjd. Fixera frisyren med kall luft och avsluta med volymspray.

 13. Att bygga upp eller grunden till en volym startar när man ska shamponera sig. Det lönar att använda balsam och shampo som ska ge volym. Lägg i mousse och föna håret upp och ner (håret hänger mot golvet) tills håret blir torrt. För mer volym ta en kamm och tupera hårrötterna, eller så tar du volympulver och gnuggar in det i hårrötterna. Det är mitt tips! 🙂

 14. Jag börjar med saltvattenspray i handdukstorkat hår och kan då krama fram en del vågor trots att jag har rakt hår. Sedan när det är helt torrt kompletterar jag med torrschampo vilket ger fyllighet och stuns.

 15. Använd kamomillte i sköljvattnet så blir både volymen och färgen bra !

 16. Torrschampo fixar mitt i ett nafs!

 17. Jag kör spindelmetoden. Letar upp en spindel i en mörk och fuktig vrå. Tittar på spindeln, skrämmer mig själv och håret står rakt upp. Sen är det bara att kamma ut med världens bästa hårvårdsprodukter: Vidal Sassoon Pro Series Volume Collection!

  1. Hahaha!!! Bästa tipset 😉

 18. Något som är otroligt enkelt är ett knep som ger en bra grundläggande volym till håret: helt enkelt att vända håret upp och ner och föna rötterna i någon minut. För en större och mer long-lasting effekt, spraya lätt med hårspray medan håret är upp och ned. Lättare än så blir det inte!

 19. Mina bästa tips; grunda med nyttig mat och dryck, schyssta hårprodukter och efter att ha gått med gåret i turban en stund vän huvudet upp-o-ned och blås, blås, blås!
  Sim salabim volyyym!

 20. Mina bästa tips är att använda en rotlyftande produkt, föna håret upp och ner och avsluta med hårspray. Ett till tips är att skölja håret i kallt vatten precis innan du går ut duschen, håret blir fint och glansigt och inte fett så snabbt 🙂

 21. Lena Eriksson

  Fukta håret lätt innan du går och lägger dig, vira håret till en liten knut på bakhuvudet (snurra håret och trä in håret mitt i bollen så att det låser fast).
  Nästa morgon har du ett vackert hårsvall med fin volym. För längre hållbarhet har du i hårspray.

 22. Jag tror på några stänk från saltvatten och att må väl; då mår också håret bra. Så, tipset blir en fin semester och en stilla bris på det – voíla, volym!

 23. Torrt, platt, svenskt, fnasigt vintrigt tunt bebishår. Med en platt punkt mitt uppe. Jodå. Här ska det samlas tips för alla behövs ; ) Men jag brukar köra på lite föning bakåt där bak i vått hår och sen torrschampo… eller ge upp och ge vika för det platta fallet.