Snygga Ace Hotel London

IMG_7944

På vårt coola och urbana hotell i London, här verkar alla  hipsters hänga för att antingen jobba eller bara ta en aw. Riktigt snyggt hotell med retrodetaljer som ett häftigt ”photoboth” eller dj som spelar senaste luoungemusiken. Väldigt väl genomtänkt i minsta detalj, kul att se och framförallt ha bott på. Dom säljer tom sina egna kläder och cyklar.

 
 

Wihouuu fredag!!

 
 

Här zickzackar vi oss igenom veckan med jobb, resor och diverse sjukdomar! Natten till onsdag insjukande halva familjen i någon sorts vinterkräksjuka men nu är alla på bättringsvägen. Visst är det mycket virus som går nu? alla verkar vara sjuka..

Jag slapp tack och lov, tur det eftersom jag flög till London kl 8 på morgonen..

Idag jobbar jag hemifrån idag med en liten hostig Bianca som just nu ligger och sover. Tänkte att jag skulle titta in till er och visa det supermysiga och speciella hotellet vi bodde på i London.

IMG_7949IMG_7945IMG_7954

Påväg ut igår i ny blus med spetsdetaler från ss 14 och finns i butiken i nästa vecka!

IMG_7854IMG_7950IMG_7946IMG_7948 streetstyle_valerieIMG_7952IMG_7859IMG_7858

Nu blir det en snabb fredags städning här hemma sen tänkte jag gå ut och handla lite fina blommor!

Kram till dig och ha en härlig fredag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jag skulle bli je4tteglad om du kunde tipsa om sngyga kle4der och skor som inte kostar EN Fd6RMd6GENHET! Du e4r je4tteduktig pe5 det du gf6r, men hur me5nga har EGENTLIGEN re5d med en JACKA ff6r dryga 15 000:-? Tack pe5 ff6rhand!Lina