Nya våriga kuddar!

IMG_7738

Heeej måndag!!

Hur mår ni denna måndag?? Visst var det varmt och skönt ute idag? Tog min tunnare jacka och tog inte på mig dom varmaste kängorna när jag åkte till jobbet i morse. Hörde också att fåglarna kvittrade, såå härligt!

Fortsätter på rosa och guld trenden som är så snygg tycker jag!

Idag har det äntligen kommit in nya kuddar i shopen så skynda er innan dom tar slut igen. Vi gör ju bara några stycken åt gången så allt är limited edition. Så här ser det ut hemma i hos mig just nu 🙂

Kram

IMG_7742IMG_7750IMG_7747

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Åååh, vilka fina kuddar!! Härlig tyger och färger som väcker vårkänslorna till liv!

  Hoppas veckan börjat på bästa sätt!

  Kram Bella

  http://www.bellasvagtillbaka.blogspot.se/

  1. valerieaflalo

   Kul att du tycker om dom!! Kram v

  2. valerieaflalo

   🙂 Kram till dig och tack för att du tittar in här hos mig!

 2. Madeleine

  Jätte fina kuddar! Undrar vad ni har för resårmadrasser till sänggaveln (Tine K)? Har beställt en likadan och vill att madrasserna ska passa till gaveln. Undrar också vad du har för sängkappa? Beställer kuddar när gaveln har kommit 🙂

  1. Hej hej,
   Jag har köpt en sängkappa på Åhlens som passar perfekt. Finns nog bara en tror jag och den är samma vit som gaveln.
   Lycka till jag är så glad för mitt säng kitt 🙂
   Kram