En superlyxig dag.

IMG_7562

Hello!

Hur mår ni idag?

Måste berätta om min superhärliga och lyxiga dag som jag hade igår. Har haft så mycket jobb på sistone att jag verkligen inte har haft tid att ta hand om mig själv. Men igår var jag hos Vidal Sassoon och salongen Hos Tomas och fick en riktig makeover. Wow!! Vilket resultat! jag blev även sminkad av Nathalie B som är så otroligt duktig. Hon är ju Marie Serneholts personliga makeup-artist så jag var i trygga händer.

Vi pratade länge om vad jag skulle göra och beslutade oss för att jag skulle göra en lite mörkare ton i hårbotten och ut på luggen med lite ljusare nertill. Ni kanske såg på insta igår?? Mycket volym i topparna!

Annars så kommer det lite bilder här..

IMG_7570

Här sitter gulliga skånetjejen Jenny som vann klipp tävlingen på Damernas.se.
Just det här med klippningar som får håret att falla naturligt är ju en grundsten i Vidal Sassoons filosofi när det gäller hår, att det inte ska vara för arbetat  utan vara lätt att styla hemma själv. Jag har på sistone fått reda på mer om mannen bakom märket, ett fascinerande livsöde som också blivit film.

IMG_7586

Sen blev det en snygg make up.

IMG_7594

Håret rullades upp på en locktång för att sedan torka på en clipp, smart och ganska snabbt fixat.

IMG_7607

Skaka skaka skaka…

IMG_7610

IMG_7613

 Spraya..


IMG_7628

Klart!

IMG_7654

IMG_7655

Jenny blev också sminkad av Nathalie för att sen också bli fotograferad, bilderna får ni se i Damernas om några veckor. Hon blev verkligen snygg och frisyren passade henne perfekt!

Nästa vecka åker jag till London för att streetstyle fotografera tjejer som har frisyrer och looks som är gjorda i Vidal Sassoon anda.

Ska bli riktigt kul!

Just att titta på folk i storstäder är ju en passion som jag har och ett bra sätt att samla inspiration till kommande kollektioner.

Kram V

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *