Planera nyår och mina tips.

dukning_nyar

Bild lånad från Svenskt Tenn.

 
 

Bonjour mes amies!

 
 

Hur mår ni idag? Hade en minst sagt jobbig start på dagen igår när Bianca tyckte att min telefon återigen skulle ta sig ett dopp men den här gången i tvättmaskinen. Visste ju sen förra gången, som inte var mer än två månader sen hur jag skulle göra. Allt gick bra och fanns att hitta igen men det kommer att ta några dagar att få en ny telefon. Kanske bra att vara utan ett tag nu..är ju kanske lite besatt av den..hmm. Klarar ni er utan era telefoner? Kanske bra för mig att vara utan lite. Hahaha.

Nu är julen är avklarad är det dags att börja planera nyår. Tänkte ha lite middag här hemma så jag har börjat fundera lite på dukningen. Gillar ovan dukning med små glasvaser med Hortensia i, ser så fint och skirt ut. Silver eller guld?? Blir nog guld här i år.

 
 

Snart är det nytt år!

 
 

Så då måste jag ju även planera min outfit,  här  kommer några bra stylingtips inför nyår för man vill ju inte se ut som en julgran…Hi hi..så jag satsar hellre på två accessoarer, kanske örhängen och skärp.

Det är fint att välja något halsband eller skärp som gnistrar. Jag gillar att glimma till det när det är nyår och färgmässigt så kommer jag nog välja metallic, svart eller vitt.

 Ett bra tips för en lyckad fest är att man måste kunna gå i sina heels, annars känner jag mig inte bekväm. Att stolpa runt är ju förstås aldrig kul eller snyggt, gjorde det misstaget när jag var yngre..

Ta hand om er och ha en bra dag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *