Söndags fixande.

IMG_5702

Här smids det planer…rättare sagt melodifestivalplaner!! Vi ska nämligen specialsy en outfit till Elisa i år.. Kul! Tänk att jag kommer att vara med på ett litet hörn av Mellon. Var ju min största dröm när jag var liten, att sjunga då vill säga;)

 

Hej söndag!

Har ni det bra idag? redan 2a advent och allt..

Här har vi haft full rulle hela dagen med att shoppa julklappar, ställa jul Tallen tillrätta och packa inför min resa i morgon. Japp, i morgon åker jag ner till Kroatien för att besöka några av våra fabriker där. Om ni undrar hur det går till när man syr och producerar kläder så ska ni få följa med mig i tre dagar från och med i morgon.

IMG_5723

Anna med lilla B.

Igår hade vi middag med några av våra bästa vänner åt Beouf, drack vin och myste framför brasan. Är ju fortfarande inte helt bra sen min tandoperation ( helt sjukt vad tid det tar att bli bra!) Och det vara bara en sån där lugn och avslappnad kväll med god mat och vänner!

Jag tycker att julen ska vara just lugn och skön inte stressig med en massa måsten. Får se om jag lyckas hålla det i år. Men jag tänker att det är en bra inställning i alla fall.

Ha nu en toppen söndag så ses vi i Zagreb.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Låter som om du haft en härlig dag 🙂 . Och vad spännande med Mello-kläder 🙂

 2. Undrar bara om det blivit ngn vinnare av din fantastiska klänning:-)
  /K

  1. valerieaflalo

   Hej Katta, den 17 dec så drar vi n vinnare så håll ut! vi har ju en tävling varje dag på instagram om du vill vara med där valerie_aflalo heter jag där.
   trevlig kväll!

 3. Tusen takk for en inspirerende blogg! Gleder meg til å følge deg i Zagreb. God tur!

  1. valerieaflalo

   Kram!

 4. Du är så otroligt snygg i håret . Jag har försökt att få tag på en bra frisör. Får jag vara fräck och fråga vilken frisör du går till. Vänligen monica

  1. Hej, tusen tack! ja det är klart du får 🙂 Jag går till Terese på Balsam.

   Kran och gott nytt år