Lördag i Stockholm.

Vår vackra huvudstad.

Lördag i stan!

I bland blir man hemmablind och glömmer hur vacker vår stad är. Bland det bästa man kan göra en solig  lördag som igår är att ta en lång och härlig promenad på stan för att sen sätta sig på en mysig resturang och äta lunch. Vi smet in på Strandvägen 1 för att äta något gott, jag beställde min favorit, Eggs Benedict och J tog pulled porc. Supergott och vackert presenterat!

Just igår var vi duktiga på att planera och såg till att Biancas sovstund blev samtidigt som vår lunch 🙂

Verkligen mysigt!

Blev en liten shoppingtur efteråt men kom fram till att jag nog ska försöka smita iväg en dag mitt i veckan i stället för att handla julklappar. Heela stan verkade vara inne på Svenskt Tenn! Men jag såg så mycket fint som jag skulle vilja ha hemma under julen. Måste uppdatera mitt julpynt tror jag 🙂

Har ni handlat några julkappar ännu?

Tycker om att inte stressa kring detta, det är ju faktiskt ganska mysigt att i lugn och ro fundera över vem som ska få vad.

Hör gärna av er om vad ni skulle vilja se mer av här i bloggen… Kan vara bra att få lite tips från er kära läsare.

Stor kram och ha en härlig söndag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *