Snart klar.

Här står jag och känner mig sååå nöjd med aw 14 kollektionen som nu är färdig! ( på pappret i alla fall) Om två veckor åker vi till våra produktioner för att kontrollera prover. Älskar kavajen jag har på mig idag, man kan ha den varje dag och till precis allt!

Hej på er idag..

Redan torsdag och i morgon fredag!

Ska ni göra något speciellt i helgen??

Ni vet känslan man har när man är klar med en stor uppgift?? Det är bara en sådan lättnad och en tyngd som släpps från axlarna. Det här gången känns det verkligen otroligt bra i hela kroppen. Ska bli spännande att höra vad ni tycker sen när alla plagg kommer ut i butik och i vår webshop sen.

Nu blir det film och en ny god glass från Ben Jerrys! En riktig treat!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Så glad att jag hittat din blogg och design, älskar dina vackra plagg och riktigt inspirerande blogg! Trevlig helg