Ny tävling på gång.

Gokväll!

Har ni haft en bra dag?? Själv har jag haft fullt upp med en ny fotografering här hemma för idag har jag lagat mat i Rosa kokboken. Berättar mer om det i morgon 🙂 Ett jättebra initiativ av Cancerfonden och Anna Benson..

Men nu blir det tävling.

Idag kom nya Damernas ut till alla prenumeranter och har ni sett! Min klänning är på första sidan! Wow, så underbart kul!

Min böljande vackra långklänning med blomsterprint kan du faktiskt vinna! och ja, den finns i alla storlekar. Så skriv en kommentar här om varför just du ska vinna klänningen eller e-maila till admin@valerie-stockholm.com sen väljer jag en vinnare. Lätt som en plätt!

Lycka till nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

50 kommentarer

 1. Vilken fantastisk klänning.! Underbar färg. Vill känna mig fin till vinterns glöggpartyn med en vacker klänning och mörkröda naglar!

 2. Idag kom ett besök in på mitt kontor och han tittade på en teckning av Hulken som min 9-årige son nyligen ritat…. och frågar om det är mitt barnbarn som ritat den fina teckningen?! Åhh jag skulle… Verkligen behöva känna mig vacker, och det skulle få vara otroligt att få bära en av dina vackra klänningar!

 3. Hvorfor akkurat jeg skal vinne kjolen? Det vet jeg ikke, men du lager så utrolig vakre klær og jeg skulle gitt alt for å gå med noen av dine kreasjoner! Akkurat denne kjolen virker som en drøm og hadde vært fantastisk å gå med på årets julebord! Hilsen Bente fra Norge

 4. Jag har beundrat din Stil länge o älskar allt glittrig o blommig. Jag har aldrig fått chansen att välja mina kläder o ta på mig de kläder som jag ville ha på mig, andra fick bestämma åt mig, min mormor min pappa mina stora systrar. Typ jag fick välja det tråkiga o gråa o svarta för att ska se vuxen ut när man egentligen är bara elva år.
  När jag blev 30 började ta på mig blommiga o glittriga, en revolution för det jag blev utsatt för ett Nej var det svaret för hela min barndom o ungdom.
  Hoppas att du väljer mig så jag få går runt på fredags samlingar med mina 12 underbara syskon o visa dem att jag har äntligen blommat ut o är en helt ny människa. Jag är nummer sju i familjen om ni bara undrar.
  Ha en härlig dag
  Kram fortsätta med ditt fantastiska jobb

 5. Damn it kvinna du gör ju så gudomliga skapelser så vem skulle inte vilja bära en sån tjusig klänning? Jag ska vinna klänningen, ME ME ME! Pleeeease!! XoXo

 6. Ann-Kristin Andersson

  Under detta år har jag gått från storlek 48 till 42, innan nyår ska jag vara på stl 40. I´m on me mission! Firar gärna detta med en klänning by Valerie!

 7. Fredrika Nilsson

  Jag vill vinna för att jag vill känna mig vacker, stolt och kvinnlig och bara för ett ögonblic glömma bort sjukdom och den just nu väldigt tunga vardagen. Att få bära klänningen och bara fly verkligeheten för en stund skulle vara underbart härligt! Klänningen skulle förgylla mitt liv!

 8. Catherine

  I all denna stress med barn, sjukdomar, lämning och hämtning på dagis, sena nätter och det ständiga dåliga samvete att inte räcka till skulle jag gärna vilja bära upp denna klänning på en middag som jag och min man fått ställa in flera gånger.
  Nu håller jag tummar och tår att jag kan vinna en av dina underbara skapelser!
  Catherine

 9. Som nybliven mamma så unnar man sig själv inte mycket och man glömmer lätt bort sig själv lite och vinna en klänning är dessutom snäll mot plånboken! Valerie, du är en otroligt begåvad och tidlös designer likaså den vackra klänningen som är helt gudomlig och jag skulle göra den rätta och bära den med stolthet! En vacker och tidlös klänning till livets fester <3

 10. Browneyedgirl

  Rena drömklänningen ju =)
  Här har det varit mycket och jag skulle bli så glad om jag hade turen att vinna…<3
  Den skulle få heders platsen i min walk in closet *hihi*
  Lycka till alla, och ha en toppen fredag

 11. Petra Haddad

  Älskar klänningen och tror att den hade varit perfekt på min föräldrarlediga väninna Lotta. Hon har spenderat en stor del av lillemans första tid på sjukhus och har varken tid eller pengar att lägga på sig själv. Vore underbart att få ge henne denna fina present. Hon har storlek 38.

 12. Marippan

  Alltså, att få gå på årets julfest i din design, det slår ju allt! Framförallt skulle jag matcha stället vi ska på…Berns!!! Älskar din design, otroligt vackra kläder odyl! Strl 42-44

 13. Min motivering:
  Med det gråa väder som är nu har jag gått in i dvala, känns det som. Jag har ingen inspiration och kläderna i garderoben känns livlösa och gråa. Till stundande julfester behöver jag en klänning som får mig att lysa upp, och en känning från Valerie skulle få mig att känna mig snygg, vacker & kvinnlig. Hjälp mig att komma ur min dvala och pigga upp min tillvaro!

 14. För att jag är jag. Är en bra mamma till mina två döttrar, en fantastiskt fru till min man, en trevlig kollega på jobbet, en god vän som finns för både glädje och sorg och för de som jag inte känner så hjälper jag gärna till om jag kan. Sedan finns det inget härligare än att få sätta på sig något vackert så som denna klänning. Så med lite hopp om tur……..

 15. Den här klänningen skulle få mig att gnistra som en stjärna på alla jul och nyårsfester, I love it!

 16. Den klänningen skulle jag jädrans gärna vinna, så skulla mitt klädselproblem vara löst för vännens bröllop i början av nästa år 🙂

 17. catarina

  En Valerieklänning, åh det är ju en dröm. Har sytt nyårsklänningar till mig själv de senaste åren, men har liksom kört fast. Det blir inte bra längre och inspirationen flödar inte precis.Det skulle vara helt underbart att få glida in på nyårsfesten i denna vackra skapelse, en kontrast till min vardagsklädsel på förskolan där jag jobbar. Du är så otroligt duktig!
  Trevlig helg!

 18. Terese Andersson

  Denna fantastiska skapelse skulle få vilken kvinna som helst att stråla! Det vore en dröm att få bära denna vackra skapelse på min födelsedag, julafton, nyårsafton och alla speciella tillfällen som dyker upp! Jag är övertygad om att den skulle få mig att känna mig vackrare än någonsin och få följa med mig på många speciella tillfällen. Den skulle utan tvekan bli det finaste plagg jag någonsin ägt (antagligen kommer att äga också) och den skulle få klä upp min annars så vita och tråkiga vägg i sängkammaren när den inte används! Jag är egentligen inte mer värd att vinna än någon annan, men jag kan lova dig att jag skulle bli gladare än någonsin om jag blir den lyckliga vinnaren!

 19. Jennifer

  Jag fyller 40 år snart och ska ha stor fest. Allt är klart för utom klänning! Älskar dina kläder så den skulle passa perfekt! Håller alla fingrar och tår ;). Stl M. Kram Jennifer

 20. Kristiina Carlander

  Vilken lycka att få bära denna underbara ”Downton Abbey” klänningen. Låt den bli min.

 21. Kristiina Carlander

  Denna ”Downton Abbey” klänning är underbar vacker. Låt den bli min i storlek 42.

 22. Ann Winbom

  Hej, ett nyår med åtta vuxna och åtta barn kräver en smaching dress.
  Önskar mig den tack i strl L. Go helg.

 23. Vilken fantastiskt vacker klänning! Den kan definitivt lysa upp en måndag på jobbet med en kofta och kängor till, lika självklart som den blir vinterfesternas absoluta mittpunkt tillsammans med glittrande accessoarer och heels. Helt enkelt underbar, och jag skulle bli otroligt glad över att vinna den.

 24. Damn it kvinna, du gör ju så oerhört glamourösa och vackra kläder! Att få en sån här skapelse hade varit helt underbart! Pick me, pick me!

 25. Jag skulle vilja känna mig som Askungen på bal…alldeles underbar.

 26. En bitterljuv känsla det är, att i ett Valerie-plagg bli kär. Varje gång jag öppnar din sajt önskar jag att plånboken inte var tajt. Klänningen är underbart fin! Önskar att den vore min.

 27. mammaxtre.blogg.se

  En klänning skulle skull sätta guldkant på min tillvaro, på min vardag.
  Ha det gott

 28. Dina skapelser är som unika konstverk som det skulle vara en ära att få bära! Eller hänga upp på väggen som en prydnad! Skulle jag vinna så skulle detta vara det absolut finaste i klädväg som jag ägt!

 29. Älskar alla dina kläder och denna klänning är underbar!!! Skulle passa perfekt pa ett vinterbröllop jag ska ga pa har i Barcelona. Denna önskar jag mig i julklapp!! Du har inte funderat pa att öppna en butik här i Barcelona? är övertygad om att det skulle ga bra. Ha en fin helg!

 30. Jenny Hallberg

  Vilken lycka att få äga en Valerie klänning!! Har ett par kilo att gå ner och ska vara klar till nyår, Denna klänningen hade suttit som ett smäck då!! Hoppas på tur, Tack för en inspirerande blogg.

 31. Gabriella

  Otroligt vacker klänning som jag väldigt väldigt gärna skulle vilja vinna, strl M. Bär bara amningsvänliga klänningar/kläder men för denna gör jag gärna undantag för vinterns alla fester (och ja jag kommer bära den på varenda en)!!
  Förstår inte att du hinner med allt men som läsare av din blogg vill jag tacka för alla vackra bilder och inspiration du bjuder på, du lyckas visa det vackra utan skryt 🙂

 32. Angela Nielsen

  Kommer känna mig som en dröm i den vackra långklänningen! Dina klänningar tar verkligen fram kvinnan i oss, fantastiskt fina & ljuvliga! Just så vill jag känna mig! ★♡★♡★♡

 33. Carola Gerdin

  Har haft en av mina underbaraste festupplevelser i en Valeriklānning så underbart att jag numera har den på en provdocka i mitt sovrum som påminnelse varje gång jag ser den. Kānner att denna nya vackra klännig skulle vara en värdig motståndare om platsen i min garderob och provdocka. Kram Carola

 34. Åsa Hjelm

  Wow vilken klänning!
  Med den på kan jag förtränga vintermörkret och känna mig vacker på vinterns alla fester.
  Jag blir så glad av dina kläder. Underbara tyger och kvinnlig passform tar fram det bästa i mig.

  Trevlig kväll

  Åsa

 35. Hej!
  I januari tar jag, förhoppningsvis, min förskollärarexamen! Livet har varit lite väl tufft de senaste åren så jag kommer känna mig extra stolt då jag går upp och hämtar mitt examensbevis 🙂 Att plugga, vara småbarns- och tonårsmamma samtidigt som livet inte alltid är på ens sida har inte direkt varit någon dans på rosor….men nu är det ”bara” kandidatuppsatsen kvar sedan är jag i måååål!! Det hade varit som en dröm att, denna dag, få skrida fram i en helt magiskt vacker Valerieklänning…….
  Många Kramar
  Marie

 36. Anna-Karin Herling

  Åh, vilken underbar klänning! Tänk att få bära denna vackra skapelse. Jag har inget sådant ljuvligt min garderob. Tänk om…..

 37. Hej Valerie!
  ÅH vad jag skulle vilja äga denna klänning! Helt magisk är den, precis som alla andra vackra skapelser som du gör!
  Motiveringen till varför just jag ska få ha turen att vinna denna underbara klänning är att jag är mammaledig med världens finaste son och samtidigt så har jag under detta halvår pluggat hårt nästan varje natt för att bli klar med mitt examensarbete. I januari så blir jag äntligen klar och jag är stolt över att jag inte gav upp utan kämpade trots att det varit hemskt jobbigt. Som mammaledig har jag inte kunnat unna mig något fint och jag skulle bli världens gladaste om jag hade turen att få bära din klänning på min ”stora dag”. Det skulle vara en ära att visa upp sig i denna och den skulle passa så bra på mig:)
  Min storlek är 34.
  Kram
  Merita

 38. Hej Valerie!
  Följer din blogg och blir mycket inspirerad av att se alla vackra bilder från ditt fina hem och dina underbara kreationer. Ditt kök är fantastiskt fint, skulle vilja ha mitt nästa kök så.
  Jag går just nu igenom en separation och kunde inte föreställa mig att det skulle vara så jobbigt. Har länge velat äga ett av dina plagg. En underbar klänning som denna skulle vara fint att se fram emot att ta på sig när ljuset skymtar i tunneln och jag orkar vara social igen. Hälsningar Helene

 39. Närmar mig min 40-årsdag och firar bara några dagar efter 25 år med min man. Inte illa va?! Skulle vara fantastiskt kul att kunna fira detta och känna sig vackrare än någonsin;-)
  Lev väl.
  /K

 40. Det är en speciell och kvinnlig känsla jag får när jag ser dina kläder – snart blir jag 50 (kan inte tro det själv :)) och det skulle vara fantastiskt att få bära denna skapelse på min fest! Jag har stl M. Kram Benita

 41. Hej! jag har varit ensamstående till min lilla dotter nu i snart ett och ett halvt år och
  riktat all min energi till henne och hennes mående. Insåg för ett tag sedan att jag har förlorat mig själv på vägen. Känner mig varken kvinnlig eller vacker nu för tiden. Min 35- års dag börjar närma sig och jag kan inte tänka mig en vackrare eller kvinnligare klänning att fira i : ) stl.42/xl

 42. Annika Högström Theens

  Jag är nog inte bättre, snällare, tröttare än någon annan på något sätt. Inte heller är jag sjuk eller vill skänka klänningen till någon annan. Jag är helt enkelt så ego att jag skulle vilja ha den helt själv. Jag älskar Valeries kläder och skulle bli så glad att äga denna förtjusande vackra klänning och få boosta mitt självförtoende genom att kunna glida in med denna fina skapelse på årets julfest på jobbet.

 43. Såg den underbara klänningen i DV och kände att det skulle vara så roligt att få klä sig i den nu när jag äntligen börjar trivas med min kropp. Har under hösten prioriterat mig själv, och unnat mig träning och hemlagad god mat, och i tillägg till en välbehövlig viktminskning är jag piggare och mår bättre än någonsin! Men som student ät det svårt att unna sig en ny garderob, så en tidig julklapp som denna (i storlek 42) vore en fin påminnelse om att det lönar sig att vara snäll mot sig själv!

 44. Tror min nyfunna kärlek är på väg och fria..och under det tillfället vill jag ha din vackra klänning..& gör han inte det då, kommer jag iaf vara vackrast av dem alla 🙂
  /Love Risgryn

 45. marina spetz

  Alla har så fantastiska motivationer så det känns lite kört:) Jag har bara min mans kommentar ”Den skulle vara så vacker på dig!! ”

 46. Åh vilken underbart förtjusande klänning! Den skulle jag känna mig fin i, nu när jag äntligen blivit av med graviditetskilona efter två barn. Det skulle vara hur snällt som helst om du gav den till mig 🙂 kram

 47. Jag brukade alltid spara fina kläder, smycken etc till finare tillfällen men har insett att det oftast blir stående då. Låter kanske lite sorgligt, men jag tänker istället varför inte hylla vardagslivet? Det är ju det som räknas, hur vi mår och känner oss i vardagen. Så nu försöker jag alltid klä upp mig och använda mina fina kläder och smycken till vardags – varför inte uppskatta de nu istället för att vänta på ett tillfälle? Jag känner mig snyggare och mer självsäker. Visst det kanske låter ytligt, men helt ärligt så känns det som jag har mer energi då det ger mig det lilla lyftet och dagarna känns automatiskt lite mer speciella. Så den här klänningen vill jag vinna för att få känna mig vacker som en dag och den kommer bli välanvänd! Har jag turen på min sida vill jag vinna storlek M eller 40/42.

 48. Fantastisk skapelse ! Jag tvingar mig ut i dejtingvärlden och den här klänningen kanske jag fangar min prins med, för vem kan motsta ett kvinnligare alster?!

 49. Vilken vacker klänning, precis de färger som jag både gillar och passar i. Har nu levt i ett halvt sekel och jag skulle bli jätteglad om jag fick dansa in det nya året i denna härliga klänning. Då blir jag garanterat oemotståndlig för det motsatta könet. Börjar nästan bli lite desperat, men vill inte att det ska synas, har varit utan någon vid min sida allt för länge nu. Den här klänning säger att jag är vacker, stolt och sexig.

 50. Christel Nilsson

  Hej!
  Min motivering är enkel 🙂 JAG ÄLSKAR DEN!!!!!!!
  om den har samma sköna känsla för mig så är jag en M eller 38