Hos Malou efter 10.

Strax innan sändningen hos Malou..( ser att min slitz är lite hög här..haha)

Hej på er!

Hur mår ni idag?

Herregud vilka hektiska dagar det är just nu..Såg på tv igår att karriärmammor ligger i största farozonen av att drabbas av utbrändhet. Det är många som undrar hur man orkar och hinner med allt. Hur funkar det att ha två små barn och vara mitt uppe i karriären?

Jo, svaret är vila och skratta!

Det är min filosofi i alla fall och att tacka nej när man inte orkar.

I går var jag ju med hos Malou efter 10, såg ni? Det hade varit precis en sån där vaknatt men det gick ju bra ändå-tog min några stoora koppar kaffe sen var det bara och köra.

Vår modell blir preppad i TV 4 sminket. Ser ni Lasse Åbergs ansikte i bakgrunden..Tänk, att på dom här stolarna har det suttit många kända rumpor och blivit sminkade. 🙂

Micken sätts på plats..

Redo!

Minuterna före sändning..


Nu ska jag hoppa in i en intervju med ”modesnack” en podcast som handlar om mig och mitt liv som designer..Länkar givetvis till den så att ni ska få lyssna!

Kram från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Hej! Tyckte om många av kläderna i programmet efter 10. Vart finns dem i för butik? Vilka butiker har dina kläder?

  1. valerieaflalo

   Hej hej,
   Vad kul! Vi har en egen butik i Mood gallerian i stockholm. Om du inte har möljighet att titta in där så har vi även en webshop http://www.valerie-stockholm.com som är vår hemsida. Där står också vilka återförsäljare vi har runt om i Sverige och utomlands. Ha en toppenhelg. hälsningar
   valerie

 2. Madeleine

  Hej! Vad har du för fint nagellack? Märke och färg 🙂

  1. valerieaflalo

   Hej, Det är ett shellack som jag har fått gjort på odenplansskönhetscenter och Elin som finns där.
   Kram

 3. disqus_yqdfYM9GJI

  Så fine klær! Kjenner meg godt igjen i travle hverdager med barn.Men så er de jo det beste man har. Å få le hjelper mot alt 🙂 Enig i det. Det ser ut som du har så fine lamper hjemme. Hadde vært fint å sett et lampeinnlegg.

  1. valerieaflalo

   Hej, Ja, fullt upp och nu är det massor av vabb. Bara att vila då antar jag. De flesta av mina lampor har jag köpt hos Tine K från Inreda.com. Titta in där för att se mer. Trevlig helg!

 4. Fatima Lögdberg

  Hej, vad kommer tapeten ifrån i ditt showroom? Snälla svara, tack för hjälpen!!
  Tima

  1. valerieaflalo

   Hej, Åhh jag vet inte satt här när vi flyttade in 🙂 Den är i tyg..

 5. http://andreagrue.se

  Du, fantastiska Valerie. Du är så himla duktig, full av inspiration och kärlek för det du gör och du utstrålar alltid en sådan värme som inte riktigt går att förklara. Båda tummar upp för att du är som du är! Kram från Schweiz. / Andrea Grünenfelder / http://andreagrue.se

  1. valerieaflalo

   Men åh, tack! härligt att få dela med mig av allt kul som händer här hos mig. Glad jag blir att du hör av dig och skriver så fint. Älskar verkligen mitt jobb och det jag gör helt full ut. Gissar att det märks:) Kram till dig i Schweiz

 6. det kan sldrig bli för mycket slitsar och paljetter.