Mer från igår..

En kvick ”selfie” från kontoret igår påväg ut i vimmlet..

Gokväll!

Nu äntligen tittar jag in till er, har ni det bra?

Igår kväll var det ju visning på Grand Hotell och spegelsalen. Har ni varit där någon gång? om inte så tycker jag verkligen att det är värt ett besök. Förgyllda salar med speglar med otroligt fint utsnidade detaljer och kristallkronor. Man tappar andan så vackert där är.

Visningen var ett samarbete mellan KappAhl och E.L James, vars bok ni kanske läst..Fifty shades of gray?  Har inte läst den själv ännu och har hört lite både och. Känns dock som att jag nog borde läsa den, är ju lite nyfiken.hihi.

Självaste E.L James var på plats för att se sin visningen, för vad jag förstår så har hon varit väldigt involverad i design processen. Kul! En annan sak som jag verkligen tyckte om ( och som det även snackades om mycket efteråt..) var att modeller i alla storlekar gick visningen.

Snyggt gjort!

Kim Cesarion spelade sista låten..

Min mingeloutfit.

Har ni sett mitt vackra sällskap från igår då!?

”Jessi Lady Long Legs” kallar vi henne…ni ser ju varför..Hon har ju väärlden längsta ben kvinnan..och hur fin är hon inte i denna glittriga jumpsuit?

Hörde ni på P1 Sveriges radio i morse..??Jag lyssnade för en gångs skull påväg i taxin till tv 4 huset. Just då pratades det om livspusslet och hur man får ihop allt med jobb, barn, vabb och dagis. Ganska intressant att lyssna på, för på något konstigt sätt så tror man att man är den enda som har fullt upp med att få detta att funka. Har ju dessutom två barn med två olika pappor ( lever ju ihop med Johan som är Biancas pappa) men ändå..allt måste ju planeras.

Alla småbarnsföräldrar drar ett tungt lass och dessutom så får man inte sova så mycket som man borde. Skickar en eloge till oss mammor ( och pappor också) idag och en liten klapp på axeln.

Återkommer i morgon med lite mer bilder från dagens besök hos Malou efter 10. Hoppas att ni tittade 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Vilken fin jumpsuit! Vet du vad modellen på första bilden heter?

  1. valerieaflalo

   Hej hej, tyvärr så vet jag inte det..
   Kram och trevlig heg

 2. Browneyedgirl

  Vilken fin visning det verkar ha varit =)
  Och vilken läcker jumpsuit på sista bilden, sååå läckert…På en jättefin tjej =)
  Kram och ha en fin dag….<3

  1. valerieaflalo

   Tusen tack söta du!!
   trevlig helg