Nytt i sängen.

Lugna sköna söndag!

Vaknar upp av att regnet slår mot rutorna och en liten tjej som tycker att mamma ska vakna.. Vi fick ju trots allt en extra timmes sömn idag så det känns lite lättare just denna söndag.

Något som jag ofta funderar över i mitt jobb är hur man kan utveckla och hitta på nya saker att tillverka. Det är så kul för att allt är ju faktiskt möjligt att göra. Det är bara fantasin som sätter gränserna..

Att göra inredning är någonting som jag tänkt på länge att jag vill göra, köpa gamla möbler, måla och bygga om så att dom får en spännande och ny stil. Nu har jag insett att så som mitt liv ser ut just nu med småbarn och massor av jobb inte är går att göra i stor skala ännu. Men, att göra kuddar och plädar i vackra tyger som jag redan jobbar i är ett första steg i den riktningen.

Min dröm är ju att varumärket även ska innehålla inredning och textilier och ett helt hus av samma varumärke i vår ”lyxbohem” anda.

Visst vore det något?

Hoppas att ni gilla våra första kuddar som vi har tagit fram 🙂

Just nu så säljs dom bara i vår butik på Mood i Stockholm men i veckan så kommer dom att finnas i vår webshop. www.valerie-stockholm.com

Jag har ju berättat för er tidigare om min kärlek till den danska designern TineK. Hon gör så härliga och vackra saker att jag vill ha allt! När jag var gravid och helt inne i att ”boa” hemma blev jag nästa besatt av hennes fina saker. Hahaha… vissa av er kanske vet hur man kan bli när man är gravid…

Hursom så är jag just nu, heeelt kär i min nya säng gavel som är så fin och med djupa hål alá ”chesterfield” style. Har länge velat ha en kritvit sådan men inte hittat en förrän nu. Den svenska nätshopen Inreda.com har precis tagit in dom i sitt sortiment så jag hittade min där om ni undrar.

Japp, nu blir det till att ha söndag med familjen och kanske våga sig ut en sväng om det slutat regna, vi får väl se.

Hoppas att ni får en härlig söndag.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Romladolcevita

  Bellissime! Önskar dig en fin helg från Italien!
  http://Www.Romladolcevita.Wordpress.Com

 2. Annelie, inreda.com

  åhh jag dör så snyggt Valerie!! Jag lånar bilderna på sänggaveln till inreda.coms blogg och webbshoppen. Hänvisar såklart till dig! Och kuddarna – to die for!! Kram

 3. Vad spännande det låter! Och kuddarna är galet snygga. Good job.

 4. Du tänker som jag…bara att du också gör det som jag vill göra. Kuddarna är jättefina.

 5. Underbara kuddar! Perfekt timing med tanke på att jag håller på höstboa för fullt just nu

 6. Valerie Butiken

  Hej alla glada!

  Nu kan man köpa kuddarna här http://www.valerieaflalo.com/products/by-category/cushions

  Ha en mysig kväll!

 7. Superfint! Vet du vad ni har för nyans på väggarna i sovrummet?