Lite mer ”behind the scenes”

Äntligen fredag mina vänner!!

Hoppas att din vecka har varit bra.

I kväll så ska vi tända en brasa, laga lamracks, dricka lite gott vin och luta oss tillbaka, en perfekt fredag med andra ord.

Ni kanske minns att vi för några veckor sedan hade ett foto-team hemma hos oss för att göra ett litet inredningsreportage och intervju med mig. Det blev en sådan där kul dag med härliga människor och många skratt!

Tänkte därför denna fredag ösa på med lite mer bakom kameran bilder som jag tagit. Vill ni läsa intervjun och se dom riktiga proffsbilder så finns dom i nya Damernas som kommer ut i dagarna.

På lördag så är det spännande saker som händer.. Direkt efter frukost ska vi på möte med vår bröllopskoordinator som ska hjälpa oss att styra upp vårt bröllop. Har ju berättat för er om detta tidigare och snart är det ju dags för bröllop här.

Längtar verkligen efter att gå all in med denna dag, tårta, kläder, musik ja och allt annat som hör till!!

Finns ju inget bättre än att få göra dagen så underbar och vacker som möjligt och jag har ju redan massor av spännande projekt på gång.

Vi ses snart och ha en fab fredag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Härligt,ska köpa numret och kika. Underbart kul med bröllop också, för mig var det en fantastisk dag, ska bli kul att få följa om du visar någon vacker bild =)
    Kram Jannike

    http://www.bromansbravader.blogspot.com

  2. mammaxtre.blogg.se

    Vilka fina bilder! En fotografs dröm tänker jag när det finns så mycket att fotografera. Tack för att du delar med dig.
    Ha en fin lördag!