Lördag.

Hääärliga lördag!

Eller, egentligen så har vi ägnat denna dag så här långt i alla fall, till att fixa hemma och även lite ( mest Johan) på gården i vårt stora vackra sekelskifteshus. Ibland så behövs detta även om vi bor i en lägenhet mitt i stan..

Men, på sätt och vis så är det ju härligt och riktigt uppfriskande med en ordentlig städning. Nu doftar huset rent och gott, saker är tillbaka på sin plats som under veckan hamnat lite huller om buller. Tvätten är tvättad och vikt och jag kopplar av med en kaffelatte med en sked kakao i. Bra lördagslyxtips;)

I kväll så  ska vi på ”afterwedding party” med gänget så det är bäst att vila upp sig. Med tanke på att jag i går kväll slocknade i soffan kl 21 och middagen ikväll är bokad till just kl 21 så får vi se om jag klarar att hålla mig vaken.

Ska hursom helst bli sooo nice att få gå ut med min älskade man göra sig fin och få dricka lite bubbel 🙂

Vi ses senare och ha en skön lördag.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Låter som en sjukt kul lördag kväll!

 2. Ha en riktigt skön lördagkväll!
  Själv ser jag fram emot att se Babben Larsson ikväll.

 3. Annelie, inreda.com

  Åhhh vilken fantastiskt vacker bild!!! <3 Njut av kvällen and have fun! kram

 4. Vad härligt med after weddingparty, hoppas ni har det fantastiskt! Jag letar inspiration till en minirenovering av vårt kök och kom på att jag sett ert kök tidigare i bloggen som var väldigt snyggt. Men när jag bläddrar tillbaka i arkivet ser jag bara din text i inläggen och inga bilder. Jag vet inte om det är något fel på min dator eller bloggen. Ville bara upplysa dig om det. Hoppas du får en fortsatt fin helg!

  1. valerieaflalo

   Hej Linn,
   Såg också att det var något fel. Kommer att fixa detta senast i morgon när alla jobbar igen. Finns ju massor av köksinspo här:) Kram kram

 5. Tack för bästa bloggen! Jag kikade igenom några tidigare inlägg och fastnade för ert fina matbord och undrar var det kommer ifrån (det med x-ben)? Tusen tack!

  1. valerieaflalo

   Hej Ida,
   Det är min snälla svärfar som gjort detta vackra bord!