Just nu i vårt vardagsrum och några snabba tips.

Lilla B försöker ta mitt morgonkaffe.. och allt annat som ligger framme också för den delen.. Min lilla älskling är så gullig i sin nya klänning från How to kiss a frog. Vilka otroligt söta barnkläder dom gör! Bianca sov tom i sin klänning som är så himla mjuk och mysig.

Gomorron söndag!

Hur mår ni idag??

Här hemma har vi precis ätit frukost men jag sippar fortfarande på mitt morgonkaffe, tar alltid god tid på mig med just detta.

Strax ska vi ut i det fina vädret för att ha lite familjedag men först så får ni några pic från vårt mysiga vardagsrum.

Jag älskar blå Hortenisor i all sin enkelhet. Här i en glasvas från min danska designfavorit Tine K som jag även har annat fint från.

Här kommer några inredningstips från mig 😉

Många har frågat mig om min tavelvägg och jag tycker att det är ett kul sätt att göra en vägg lite spännande på. Tröttnar man på sin konst så kan man ju lätt byta ut den. Många av våra tavlor har vi samlat på oss under resor och liknande vilket ger en personlig och härlig stil.

Jag älskar stora härliga coffee table-böcker med vackra bilder i som både är dekorativa och härliga att bläddra i. Just dessa två är presenter som jag fått från gulliga vänner.

Kuddarna i soffan är en mix av Day, Tine K och Designers Guild. Gillar att blanda och mixa lite efter tycke, ett tips är att flytta runt kuddarna som man har hemma för att få ett ”nytt” rum. Lite nya kuddar och fräscha blommor i en vas kan verkligen göra om ett helt rum.

Vår vackra vintagematta hittade jag hos carpetvista och det finns huuur många vackra mattor som helst att välja på där.

Bamboo-stolen och den vackra lampan i hörnet finns att hitta här är också från Tine K som är båda snygga och enkla att flytta runt.

Soffbordet är ett hemmasnickrat matbord som snälla svärfar sågade av benen nu och är ju också ett toppentips på hur man snabbt tillverkar ett soffbord.

Japp, det var några snabba inredningstips .

Hoppas att ni får en härlig söndag så ses vi sen 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Så vackert!! Älskar din kopp, var hittar jag den? Kram o tack för härlig blogg!

  1. valerieaflalo

   Åhh glömde skriva, det är en kopp jag ärvt från min mormor och morfar. Finns att hitta liknande på secondhandaffärer.

   Kram V

   1. Vacker. Vet ROOM ibland har större koppar med klassiskt motiv. Var rädd om den. Fantastiskt hem, både vackert o massa värme. Kramar från Schweiz Nina 🙂 (ps ska åka till Sthlm i helgen ska in priva din ”päls” såg urfin ut på bilden! …allt är fint…!)

 2. Superfint! Var kommer den fina soffan ifrån?

  1. valerieaflalo

   Den köpte vi på Room för några år sen:)

 3. En blandad kompott

  Vad fint ni har det hemma!
  Kramar