Inredningsreportage hos oss.

Här sitter jag på bordet:) Lustigt hur det kan bli en så snygg bild när det känns så konstigt att sitta såhär.. Riktiga bilden kommer i DV nr 13 så håll utkik efter det.

Hej lillördag!

Redan halvägs in i veckan nu och herregud vad tiden springer iväg och hösten är verkligen här nu. Hann inte titta in till er igår för här hemma var det fullt upp med att göra ett härligt inredningsreportage i vår lägenhet. Blev så glad när jag fick frågan av Damernas Värld om att göra ett reportage hemma hos mig för som ni vet är jag ju också väldigt intresserad av just det.

Mattan under bordet kommer från ett skånskt företag som heter Carpetvista. Jag ville ha en modern vintagematta och har letat jättelänge efter just den rätta och tillslut hittade jag den där. Mattan går i blått, grått, brunt, svart och passar perfekt mot det vitalaserade golvet. Såå nöjd!

Det tar tid att bygga ett hem och få till den där mysiga känslan och ”här bor vi” ni vet.. Att ha saker omkring sig som man tycker om att se på och som gör en glad och avslappnad. Vill ju att man ska må bra när man är hemma och låta axlarna sjunka ner samtidigt som man stiger över tröskeln.

Ha nu en toppen dag så ses vi snart igen, nu ska jag hoppa in i styrelsemöte och prata om företaget ”Valeries” framtids visioner.

Tjingeling!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Det ser verkligen jättefint ut! Ska absolut köpa tidningen när den kommer ut:). Ha en mysig kväll/ kram Emma

 2. Hej Valerie!
  Vart har du köpt dina vackra stolar? Eller heter de något särskilt?
  Kram Louise

  1. valerieaflalo

   Hej, nej det är bara vanliga gamla pinnstolar som vi har målat svarta. Finns säkert att hitta på loppisar eller blocket!