Bonsoir.

Utanför mitt favorit varuhus i Paris ”Le Bon Marché” alltid ett måste när jag är här. Dom ha en så rolig leksaks avdeling till barnen så det bli alltid några söta presenter. Älskar även deras mataffär som är huuur underbar som helst och ett absolut måste!!!

Bonsoir mes amies!

Nu är vi äntligen i stan!

Efter att ha tillbringat två dagar ute på mässan för att välja nästa vinters kollektionstyger har vi äntligen kommit in till det riktiga Paris. Det känns så skönt att få lite av det där härliga som finns här också, mässan är ju spännande på sitt sätt men nu är vi redo att göra stan.

Torsdagar är bästa kvällen att shoppa här, för här är det är öppet till kl 22. Perfekt tycker vi.

Precis utanför ligger det en liten oas till park, så söt så att man bara måste gå igen om den och titta på alla statyer och blommor som finns här.

 
 

Min outfit idag består av, mocka kappa med fransar, svart sammetskjol och grå blus och allt finns här. Väska från Mulberry köpt på Bristol i Helsingborg.

Nu blir det kudden här efter en lång dag!

Gonattkram från mig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Tack för en underbar blogg 🙂 var kan man hitta ditt vackra smycke?

  1. valerieaflalo

   Hej, tack snälla du! det är ett litet mynt som jag köpt i hos ngt som heter Be Christenssen smykker i Köpenhamn. Men det var några år sen nu.

   Kram

 2. Anne Mette

  Hei 🙂 Elsker din veske. Hva er navnet på den? Vet det er mulberry:-) Heter den Effie Hobo? Takk for svar . Elsker din blogg Hilsen Anne Mette