I Paris eller nästan…

När vi landat i Paris, vi flyger alltid med fakiren, dvs första planet på morgonen. Då måste man ha en kaffe med croissant eller liknande fransk patisserie för att kicka igång den lååånga men roliga dagen bland tyger och tillbehör.

Godkväll!!

 
 

Här har det varit en lång men rolig dag bland underbara tyger och spännande nyheter. Nu har vi checkat in på hotellet som ligger precis bredvid måssan för att äta en god middag och samla kraft inför morgondagen. I morgon har vi först några möten för att sen ta tåget in till det ”riktiga” Paris för att leta inspiration och njuta av staden. Åh ljuvliga Paris, det känns som att det var i ett annat liv jag bodde och jobbade här. Ska nog promenera förbi lägenheten där jag bodde för att se om det förändrats något sen sist.

 
 

Kanske tyget till min bröllopsklänning…??

Passade även på att titta på lite tyg till min egen brudklänning som jag vill ska bli något utöver det vanliga. Ni ska få se sen vad det blev. Tänkte även att jag i samband av vårt bröllop ska lansera en mindre kollektion med brudklänningar och tärnklänningar. Kanske även några söta näbbklänningar 🙂

Det är här mitt jobb börjar.

Ideérna sitter ibland i tyget och tygleverantörerna är egentligen långt före oss i vad som kommer härnäst. Det är spännande att se nya intressanta tyg och färgkombinationer hos dessa fantastiska företag. Härifrån kommer en stor del av min inspiration till kollektionerna och alla bitarna börjar så smått ta form.

Häng med mig i morgon så får ni se lite mer av stan och fransk flärd..

Bon nuit!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Så mycket vackert, vilket detaljarbete -ska bli kul att få ser mer!

 2. Hej! Jag undrar när bröllopskollektionen kommer att lanseras?

  1. valerieaflalo

   Hej, det kommer att finnas bröllopsklänningar från och med januari. Både på nätet och i vår butik på Mood.

 3. Din blogg har verkligen seglat upp på första plats i mitt blogguniversum. Så härliga och fina bilder och så mycket spännande att få ”följa med på”. Tack =)
  Kram Jannike
  http://www.bromansbravader.blogspot.com

  1. valerieaflalo

   Hej, men åh vad roligt! Tycker att det är kul att skriva här lite varje dag och berätta om vad som händer. Blir så himla glad av att du tycker om att läsa och lite kul inspiration 🙂 Ha en toppen dag!! Kram