Nyhetsmorgon ”behind the scenes”

Inför nyhetsmorgon i sminket.

Hej på er denna söndag!

I morse vaknade jag tidigt och kände mig lite som att jag vaknat och somnat om hela natten. Bianca håller på att få tänder så vi har ganska många vaktimmar på natten. Men, så kom jag till tv4 huset, fick håret och maken fixad av underbara Anna Kokotos och wow, vilken skillnad det blev. Kände mig så fin, vilken lyx.

!

I korridorerna kan man springa på några olika kända ansikten. Rania från nyheterna kom förbi för att ta en snabb fika, ni vet mellan sändningarna,  som hon så kvickt och lätt sa. Själv skulle jag vara supernervös om man jobbade här varje dag och inte ha ro att fika mellan sändningarna. Men Rania är så proffsig och skuttade runt glatt, snackade med alla och åt gul kunglig tårta.

Sen har vi den här suuuper proffsiga programledaren, Jessica Almenäs, helt otroligt hur hon kan ha allt i huvudet! Jag är djupt imponerad över denna vackra oerhört begåvade tjej som dessutom är småbarnsmamma. Här går vi igenom lite av vad som kommer att hända under mitt inslag. Känns liiite nervöst just nu 🙂

Jag var ju inbjuden som gäst för att visa upp några olika roliga fest stilar till 40 års festen. Kungen firar 40 år på tronen och prins Daniel fyller 40 år idag!

Det har varit en riktigt kul och spännande dag som sen avslutades med tårta och champagne. Tårtan var helt underbar och hade hjortron och någon slags kolamousse i. Mums!

Alla kläder som var med i programmet hittar ni här.

Nu blir det söndagsmiddag här hos oss och ikväll blir det pulled porc.

Hoppas att ni alla får en mysig söndags kväll.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Riktigt proffsigt framträdande som du klarade galant bra, det var som om du gjort det där hur många gånger som helst. Det var roligt att se dig och höra din röst också, annars är det lätt hänt att man skapar sin egen bild av hur någon är som man bara sett på bild innan eller läst text av, men du var precis lika charmig ”live” som jag hade föreställt mig 🙂
  kram Charlotte

  1. valerieaflalo

   Tack snälla Charlotte!
   Det var ju lite nervöst, så det var roligt att höra. Riktigt kul vad det i alla fall och vilken tur att jag motsvarade förväntningarna 😉 Hihihi.

   Stor kram till dig och tack för att du läser min blogg!

  2. valerieaflalo

   Ville bara säga till dom som undrat att det nu finns fler toppar som jag hade på mig i nyhetsmorgon i shopen.
   http://www.valerie-stockholm.com

 2. Ahhhh… det gick ju superbra! Satt klistrad och du gjorde det galant! Urbra tips och fin fina kläder!Kul att få hänga med ”behind the scenes”! Trevlig kväll! Jannice

 3. Helene Hogengård

  Hej Valerie!

  Hittade din blogg av en slump. Lite lustigt då du gjorde ett jobb med mig för många år sedan. Det var just innan du blev fröken Sverige. Minns du uppdraget i Vollsjö för ridsportkatalogen? Du var så rädd för min häst som jag envisades att du skulle stå kind mot kind med. Blev iaf en mycket fin förstasida på katalogen. 🙂

  Ville bara säga hej och gratulera till dina framgångar! Enormt roligt att det går så bra för dig.

  Bästa hälsningar
  Helene Hogengård

  hogengard.se
  http://hogengard.blogspot.se/

 4. Hej Valerie,

  Vill gratulera dig till ditt proffsiga framträdande i programmet. Och dina kläder är verkligen väldigt fina. Roligt att det verkar gå så bra för dig.
  Du var barnvakt åt mina tre barn för många år sedan. Du är lika söt nu som då.

  Kram
  Eva

 5. Åh, söta du, du råkar inte veta vilka ögonskuggor Anna använde på dig? Den perfekta gråa mixen!!! Du var hur fin som helst 🙂