Att välja tyger.

I full gång med att titta på tyger hos vår leverantör. Blusen är från hösten och finns här.

Heeej!

Helt otroligt vilket underbart väder det är i huvudstaden den här lördagen! Man kan inte annat än att vara glad, för visst blir livet härligare med varma vindar och några solstrålar på näsan.

Jag tänker att vinter ”deppet” nog kommer att låta vänta på sig just i vinter för den långa och skön sommar vi har haft, eller vad tror ni?

I fredags var vi och besökte en av de tygleverantörer som vi jobbar med. Dom har de mest fantastiska tyger, siden chiffonger, spetsar och paljetter. Vi frossade och oj oj oj- ade oss över allt vackert och skirt som fanns att titta på och valde sen ut några gobitar som kommer att ingå i nästa kollektion.

Vi måste beställa alla tyger i tid för att allt ska kunna levereras och vara färdig sytt innan Jul.

Massor av underbara tyger från franska och engelska tillverkare.

Nu kom min man med ett glas rött vin och det är dags att fortsätta den här lördagen med lite god matlagning, ikväll är det grillade lamracks som står på menyn.

Sen blir det….bröllopsplanering 😉 Mer än så säger jag inte nu..hihihi.

Glöm inte att titta på mig i morgon kl 11 på nyhetsmorgon där jag visar tips på kläder till 40 års festen. Inte alltid så lätt att veta vad man ska sätta på sig.

Trevlig lördagskväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej
  Jag sitter och kollar på nyhetsmorgon och dina kläder är sååå fina, jag har tyckt de länge….Jag undrar över toppen du hade på dej…Finns den att köpa, jag antar att de är din design….Förrut såg jag dina kläder på Mood bottenplan eller?var det kanske 1 tr upp… men sist jag var där såg jag den inte ,är den på en trappa upp?
  Vill gärna prova innan jag shoppar
  Ha en bra dag
  Kram Nettan

  1. valerieaflalo

   Hello,

   Jodå, vi finns kvar. Vägg i vägg bara och i en mycket större butik!
   Det är bara att fortsätta runt på andra sidan 🙂

 2. Hej! Undrar också över toppen du bar idag som jag blev förälskad i! Finns den att köpa och i så fall var? (Snälla sig inte att den vara finns i sthlm, utan i Skåneland också:)

  1. Ariane Aflalo

   Hejsan!

   Du kan hitta toppen här 🙂

   http://www.valerieaflalo.com/product/aw13t50