Finaste tjejen.

 
 

Jag och Sophia på Chic galan igår.

Happy friday mina vänner!!!

Åh, jag vill så gärna ge världens största stjärna till den här underbara tjejen, Sophia Bergfors, som är min designassistent, bollplank och stora stöd för mig i jobbet. Hon är dessutom en av de finaste människor man kan tänka sig, med världens största hjärta och vackraste själ!

I går var vi och minglade tillsammans och tittade på alla vackra uppklädda tjejer, för det fanns en del. Det kändes som att alla ”glammiga” tjejer i Sverige var samlade på en och samma plats.

Nu ska jag mysa ner i soffan med en god kopp thé och prova en ny salmiak choklad som jag fick i goddibagen i går. Gillar verkligen den kombinationen.

I kväll blir det till att njuta av lugnet och försöka att samla mig inför söndag. För då händer det spännande saker.. Jag vara gäst i tv 4 nyhetsmorgon och visa er vad man kan ha på sig när man ska på 40 års fest, passande eller hur 😉 Självklart så får ni ju då också följa med mig bakom kulisserna.

Jag kommer att ha tips för olika personligheter och även figurer, kl 11 är det så titta gärna då och håll tummarna för att det går bra.

Ha en mysig kväll nu så ses vi i morgon hoppas jag.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åhhhh vad fina ni är :))