Vackert!

Vackert handgjort halsband från Aw 13, ni hittar det här 

Hej mina vänner, för ni är väl med mig hit till nya adressen:)

Oj, vad den här dagen har sprungit fram, känns ju som att det var nyss jag vaknade av gosiga händer i mitt ansikte och ett heeiiij mamma.

Sen har jag efter det, sprungit mellan olika möten och jobb för att tillslut hämta på dagis. Möta upp en vän för att ha en liten roséspritzer-date, som har blivit lite av en tradition.

När man är en hårt arbetande mamma så måste man ha det så lite då och då. Vänner, vin och avkoppling..

…och vackra saker.

Sådant som gör en glad.

 

Jag tycker att detta halsbandet är så vackert. Fint att ha till en enkel t-shirt också om man vill använda det oftare än bara till klänning och lyxigare tillfällen.

Nu börjar snart Hollywoodfruar och jag måste bara se vad Gunilla ska hitta på idag. Ärligt talat är det den enda anledningen till att jag fortfarande tittar på programmet. 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Absolut, lite sånt ska man verkligen unna sig i vardagen. Vilket vackert halsband, det förhöjer vilken outfit som helst.
    Jag kommer absolut fortsätta följa dig här 🙂

    kram Charlotte

  2. Det är klart att jag har följt med dig hit! Jag håller med, en hårt arbetande mamma behöver lite vardagskyx! Ta hand om dig!

  3. Väldigt vackert smycke! Gör en enkel vardagsoutfit till ett statement på en gång!

  4. Klart vi är med dig till DV!!! Vem vill missa glamouren och allt annat som du delger. Roséspritzer är toppen tycker jag oxå.