Blicka bakåt för att nå framåt..

IMG_1895

Vad tycks om dessa Christian Dior glasögonen från70-talet! ganska roliga ellerhur?

Hittade dom på Judits secondhand idag.

 
 

Gokväll söta du.

 
 

Jag blir så glad att just du vill läsa min blogg och tack för alla fina kommentarer som jag får från er!!

 
 

Idag har vi återigen hart en helt fantastisk dag bland några, enligt mig, Stockholms bästa vintage butiker. Tänkte att jag lite längre fram visa upp några av dom fina plagg som jag köpt för att inspirera mig av inför nästa kollektion AW14. Hittade så otroligt mycket fint idag och det känns verkligen spännande eftersom det ibland kan vara svårt att hitta dom ”rätta” sakerna.

 
 

IMG_1866

IMG_1898

IMG_1897

IMG_1892

IMG_1882

Min tröja kommer ifrån aw 13 och finns här

 
 

Precis så är det också när det gäller mitt jobb…blicka bakåt för att nå framåt.. Allt kommer tillbaka igen, förr eller senare. Idag finns det så många olika trender att följa men så var det inte på tex 20- talet. Då var det samma look som all ” moderna” kvinnor skulle ha. Jag tror att det är just därför att det är så kul att blicka bakåt, det finns så mycket mer att hämta från svunna tider och det känns som att människor verkligen levde fullt ut av den trenden som var populär just då.

Ha nu en härlig kväll!

Hos oss här i vasastan ska det firas årsdag, dricka Amarone och äta ost. Precis så som vi alltid gör när vi firar år.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. En riktig skönhet klär i allt, till och med ett par fula glasögon 😉

 2. Så är det nog på sätt och vis…blicka bakåt för att nå framåt, men inte för mycket bakåt;)
  Å jag vill också dricka Amarone=)

  Kram
  Adela

 3. Du är jättesnygg i Diorglasögonen, tycker också att det finns mycket fint att hämta i vintage. I sommar har jag använt min mammas Pucci inspirerade klänning från -75 och jag har aldrig fått så många komplimanger för en klänning som för den. Tack för en inspirerande blogg! Och ha en mysig årsdag/ Kram Emma

 4. Man kanske skulle ta och besöka de där vintage/second hand butikerna. . Har inte sett någon här nere men de finns säkert?
  kram Jess

 5. Glasögonen satt snyggt på dig och din fina hårfärg =)
  Judit second hand är en favorit,kan man hitta mycket snyggt!
  Kramar

 6. Mycket snyggt! Jag har ett par kornblå glasögon modell -85-kan det inspirera tro?;-))

  1. Åhhh mycket bra!:)

   Kram vännen

 7. Yvonne Enersen

  Fantastiska kläder….. men jag skulle önska att dom vore större i storlekarna, har endast lyckats med en sidenblus i champagne önskemål från en dam i 60-årsålder, som inte är trådsmal men mycket modeintresserad

  1. Hej,
   Modeintresset försvinner ju inte med tiden:) min mamma är också 60 år och brukar ha storlek 38-40 hos mig och min syster storlek 42. Kom förbi så kan hon hjälpa dig, vi säljer upp till storlek 44.
   Trevlig lördag!

 8. Browneyedgirl

  Riktigt snygga brillor =) Passar verkligen dig, undrar just hur jag skulle se ut i dom *fniss*
  Sparar denna adressen och ser fram emot att följa dig här istället =)
  Kram fina och ha en toppen dag <3 Och du, du är verkligen jättefin i lugg…..

  1. valerieaflalo

   Hej,
   Kom på att jag svarat på fel ställe i bloggen och då har ni ju inte sett mina svar..förlåt:)
   Kram på er