Lite plock och besök.

IMG_1694

Så här smaskigt gjorde vi igår!

Lite vitt vin med lime och citronlemonad.

Äntligen fredag!!

Bästa dagen tycker jag.

Just nu har vi besök av min syster med hennes familj och idag ska vi ut på lite ”happening” med våran mamma som fyllt 60 år.

Det kommer att bli skärgårdstur och lite spa med bara oss tjejer, alltså mamma med oss 3 döttrar. Vi är ju ett riktigt tjejgäng.

IMG_1691

IMG_1696

Lite aperetivo från igår. Räksnittar på sorosknäckebröd med dill, minisalami, blandade oliver och stark korv.

Gott om man inte vill laga eller äta så mycket.

Ha en trevlig fredag så ses vi lite senare.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Alltså, jag älskar din blogg! Du är nog den största tillgången de har här på Elsas Entourage, fantastiska bilder, mycket roliga tips på allt möjligt och bra variation på privat och arbetsliv. Älskar din inredningsstil, matplatsen skulle jag kunna kapa rätt av 🙂 Får man fråga vartifrån matbordet kommer? Ha en fin dag! Kram Anna

  1. Tack snäll du Anna!
   Vad glad jag blir- nu gjorde du min dag 🙂

   Matbordet har min snälla svärfar gjort till oss..

   Stor kram till dig och tack för att du läser min blogg.

   1. Vad härligt, antika glas är egentligen bäst, då har man något som är lite mer unikt och personligt! Fyndade nyligen ett par underbara kristallglas, men de ska bo på landstället. Dina glas gav mig inspiration, jag bara älskar vackra glas! Kanske hittar något liknande framöver om jag har tur 🙂

   2. Oj, detta skulle naturligtvis hamna under ditt svar till mig?!? Ha en fin kväll 😉

 2. Jag älskar dina vinglas!!! Underbart fina. Är de antika eller finns de i någon butik? Trevlig helg 🙂

  1. Åhh dom är antika, vi fick dom av Johans mamma.
   Kanske går att fynda på en antikaffär eller liknande.
   Trevlig helg

 3. Ser otroligt gott ut samt den där drycken,måste jag prova på,
  eftersom jag gillar citronlemonad =)
  Ha en trevlig fredag!
  Kramar

  1. Min svärfar har gjort det!
   Världens bästa svärfar 😉