Hur en kollektion blir till.

IMG_1671

Hej på er!

Idag har vi haft en riktigt kul dag ute på tygmässan, Sophia och jag. Något av det bästa med mitt jobb är att få se vad som ska hända i modet ett helt år i förväg. Vad man inte tänker på är ju att det är tygtillverkarna som är först med det senaste som vi designers sen ska göra plagg av.

I september åker vi till Paris för att fortsätta leta tyger och inspiration till nästa höstkollektion.

Älskar våra Paris resor som är fyllda av massor av härlig inspiration och goda eclaire, som är någon slags choklad fylld bakelse som man bara måste äta där. Hett tips 😉 Får också massor av galna men roliga flashbaks sen tiden då jag bodde där.

IMG_1682IMG_1673IMG_1688IMG_1683 IMG_1669

Trevlig torsdag kväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. erika jansson

  Kläderna du bär på bilden, kommer de från din egna kollektion? Skulle så gärna vilja veta varifrån både blusen och byxorna kommer och om de kommer från din egna kollektion, vad de heter.

  1. Hej,
   Blusen är från sommarens kollektion och byxorna från förra hösten. Titta in på rean på http://www.valerie-stockholm.com det kanske finns något kvar där. Det finns bara ett par svarta byxor från förra hösten 🙂
   Nu ska vi på utflykt 🙂
   kram

 2. Ser otroligt spännande ut – vilken vacker skalbagge! Vill gärna veta hur du tycker att textildesign och designers från Borås står sig internationellt, jag pluggar där nämligen och är lite nyfiken.

 3. Vilken fin blogg du har, och du måste vara vackraste bloggerskan i Sverige! =)

 4. Instämmer HELT med ovan! Du är fantastiskt fin och har en så ödmjuk vacker framtoning. Om du är hälften så mjuk som du låter och ser ut i din blogg må dina närmaste vara världens lyckligaste! 🙂 Så glad att funnit både dina kläder och din blogg!

 5. Din blogg är superfin och inspirerande! Och du är galet snygg i lugg förresten!
  //ulricath 🙂

 6. Jag har träffat Valerie ett fåtal gånger och kan intyga hon så mjuk varm person som hon via sin blogg utstrålar. Vacker som få o otroligt vänlig o kärleksfull. Älskar din/dina kollektioner. Många kramar från Schweiz