Huset.

 

IMG_9710

Hej på er!

Tittar bara in lite snabbt för att visa er lite bilder från huset vi bor i. ( några har ju undrat hur här ser ut:) Det är verkligen en liten ”gräddhylla” det här lilla huset som tillhör Johans pappa och fru, med milsvid utsikt över medelhavet. Det finns en liten pool här som vi badar i för att sen njuta i en solstol.

För det ÄR mycket sol här.

Färgerna i huset går i blått och vitt med inslag av robust spanskt mörkt trä, bjälkar i taket och en fin öppen spis som vi eldar i på kvällarna. Dofterna av mynta och hav blandas ute på terassen och det fläktar skönt där.

Man får ro i själen av att vara i huset.

 

IMG_9703IMG_9700IMG_9701IMG_9201

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åh, vad fint! Ser helt underbart ut! Ha en fortsatt fin semester/ kram

  2. Bra artikel i Mama. Väldigt intressant och spännande och läsa om det du gått i genom! Såå romantiskt det verkade vara när du och Johan träffades! Mysigt att läsa!
    Hoppas ni får en fortsatt bra semester!
    Kramar