I Berlin.

 
 
 

bild 1-1

Lin blir filmad för B&B s (Bread and Butter) web tv.

 
 

Gomorron alla fina!

 
 

Som jag berättade igår så befinner sig hela mitt team på plats på modemässan i Berlin, B&B. Det är heeelt otroligt vilken fantastisk mässa det är med massor av kända varumärken och jag är så glad att vi blev inbjudna dit.

Det är roligt att höra vad alla kunder tycker och tänker om kollektionen som vi jobbat så hårt med i 6 månader. Det är många som undrar hur man kan veta vad man vill ha så långt som ett år i förväg ??

Jag brukar säga att eftersom säsongerna följer varandra så det är inte så knepigt ändå 😉 Är tex gult en stark färg på sommaren så hänger den oftast med till vintern också.

Den här gången är jag inte med för att jag är hemma och njuter av mina sista veckor som mammaledig med Bianca.

Men, jag får hela tiden uppdatering om vad som händer och wow, det händer grejer där hela tiden, riktigt kul! Massor med kunder, varuhus och möjligheter.

 
 

bild 3-2

 
 

IMG_8688

bild 4

 
 

Ha nu en toppendag så ses vi snart!

 
 

bild 1-2bild 2-2


 
 
 

Kram till er!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej
    Jag vill bara säga att min tjej älskar dina kläder. Finns det någon annan butik än den i mood?