Grönan

 
 
 

bild-10

Världens gladaste och östa tjejer!

 
 

Godmycketsenkväll!

 
 

Här har det varit en lång dag vill jag lova. När man fyller 7 år så vill man fira hela långa dagen med bästisen på Gröna lund. Nu så ska jag stupa i säng ( somnade i soffan vid 8-tiden iofs) haha, ni vet med huvudet på sned och min nyblivna 7 åring i famnen. Kan inte fatta att min ”bebis” redan är så stor…

 
 

bild-8

Bianca var sprallig vid tekopparna!

 
 

bild-14

 
 

Min favorit! jag älskar den här typen av karuseller. Ok, inte att åka då, men att titta på dom. Jag fotograferade en av mina första kampanjer på Skansen i en liknande karusell. ”The merry go round girl”

 
 

166317_485262156490_4643261_n

Känner ni igen den?

 
 

Nu, sängen, för i morgon vankas det barnkalas för hela slanten och då måste jag vara pigg:-)

 
 

Gonatt

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *