Fynda lyxiga designer godbitar

Godförmiddag vänner,

Nu är tiden för att fynda lite gobitar på rean ellerhur? Gärna lite fina designer skor eller väskor som ju är lite för dyra annars kan man ju hitta. Själv ligger jag och skrollar på kvällarna och blir så sugen på vissa saker. Här är några av dom som jag tycker att du inte ska missa!!

1// Vår-iga sneakers från Isabel Marant    2// Megasnygga örhängen från Isabel Marant    3// Snygga nitar på Valentino väskan    4// Min favvotröja som jag har i alla färger! Nu på rea i webshoppen. Finns fortfarande i rosa och blått.   5// Också en stor favorit, kjolen.  6// Så snygga jeans från Victoria Beckham, passar perfekt nu till våren.  7// Riktigt fynd med klassiska nit pumps från Valentino!

KRAM och ha en fin tisdag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *