Styrelsemöte..

Hej tisdag,

Hoppas allt bra med er, i dag blir det lite snabba mobil pics från dagen!

Åh jag kunde inte somna i går, satt så länge och jobbade med vår app på kvällen att när jag väl skulle sova var så pigg att det bara inte gick. Så kan det vara ibland tycker jag när man har lite flow och jobbar på.

I dag kör vi styrelsemöte för Valerie fram till kl 14 och sen blir det kontoret och ett väldigt spännande möte nu på eftermiddagen. Älskar att det händer mycket hela tiden och försöker hålla koll på allt som måste göras nu. Det märks att nedräkningen mot nya året börjar, alla vill ha sina projekt färdiga.

Dags att jobba på så jag hinner hem till mina småtjejer i tid!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad hittar man din härliga pälsjacka och mössa?

    1. Valerie Aflalo

      Den finns i vår butik på Mood🌸mössan från Nitty Gritty