Polka-Choco Macciato

 -I samarbete med De Longhi-

 Yummy yummy! Alltså, det är bara den största skillnaden man kan tänka sig att dricka en latte som är gjord på bönor som är malda direkt. Ni som har testat kan säkert instämma, det blir mycket mer aromatiskt och mjukt!

Hej mina finingar,

Åhh men vad skulle man göra utan sitt älskade kaffe, speciellt nu när det är sååå svårt att stiga upp och det är becksvart ute. Min man Johan är ju också världens gulligaste som varje morgon fixar mitt kaffe. Kanske det är i självbevarelsedrift eller så är han en gentleman. Haha det vet man aldrig!

Jag fungerar helt enkelt inte på morgonen om jag inte får detta guld. Det är bara att fråga mina fina kollegor på Valerie vilken trött chef dom får om inte jag fått min goda latte på morgonen. Tur att jag faktiskt har en likadan maskin på jobbet..hehe.

Jag är ju en sådan person som endast dricker kaffe från nymalda ( helst ekologiska) bönor och det är för att jag tycker att det är så väldigt mycket godare.

Nu har jag även precis skaffat mig en sprillans ny maskin som ger det lilla extra i form av spännande kreativt kaffe, vad sägs om den här nedan? Polka-Choco Macciato.

Min nya maskin från De Longhi kan jag göra massor av olika spännande lattes i lager med skummad mjölk men även såklart den mer traditionella sorten.

Detta är helt klart min nya kaffe-kärlek!

Så snygg, enkel att använda och modernt high-tech som det bara kan bli!

I min Polka Coco Macciato har jag blandat i 1 tsk raw kakao och finhackade polkagrisar på skummet som ger lagom mycket polkasmak. En riktig lyxkaffe att göra hemma nu i jul till sig själv eller om man har fikande gäster!

Missa inte att De Longhi just har en tävling på deras Instagram @delonghisverige där du kan vinna två stycken av dessa underbara maskiner. Perfekt inför jul när man är hemma mycket och myser.

Ha en fin dag nu,

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *