Family time & fantastisk tävling!!

 – I samarbete med Sickla Köpkvarter-

 Lördagsmorgon med barnen i Sickla!

Det var lite kaos i natt, båda barnen vill just nu sova i vår säng vilket klart är mysigt men samtidigt så vaknar man oftare då. Eller så försöker jag kanske bara bortförklara påsarna under ögonen, men ni fattar. Mysigast är när man vaknar på morgonen och får ligga kvar och snusa och gosa länge.

Hela patrullen på jakt efter julklappar och adventskalendrar. Japp, barnen vill ha lite mer avancerade kalendrar med små presenter i, Nico vill ha antingen en med choklad eller smink i och småtjejerna lego eller leksaker. Jakten kan börja..

Kikade och hittade tillslut någa urfina kalendrar på Åhlens. Gick sedan vidare mot Room och hittade massor av fint julpynt och jag är ett stort fan av just det! Finns massor av fint både inne på Room men även på Svenssons i Lammhult eller Designtorget. Älskar att köpa fina julsaker som håller år efter år! Slog till på ljusstaken eldflugan förra året och är så nöjd.

Efter lite shopping tog vi en fika på Naked Cake!

  Lyxiga och superfina chokladbakelser!

Barnen fick en smarrig brownie och jag tog en vegetarisk sallad.

Så här ser jag ut mestadels av tiden när jag är ute med mina barn, var är Bianca? var är Leonie, Nicoletta? Jag håller stenhård koll på barnen när vi är ute och blir nog en lite strängare mamma än vanligt. Bianca och Leonie älskar att prova kläder och har speciellt då en tendens till att rymma in bland alla hyllor. Men förstår dom verkligen, finns ju hur mycket som helst att shoppa i ”modeväg” här..

På lördagarna låter jag barnen få det så mysigt som möjligt och säger inte nej till en kopp varm choklad med vispgrädde om andan sen faller på. Barnen åt lunch hemma för er som undrar:)

Tycker att hela Sickla är så mysigt och lite extra stämningsfullt nu när det är lampor, julgranar och upplysta djur överallt.

Sickla är liksom ”vårt” ställe, varje gång vi ska handla allt från kläder till barnen, inredning eller helgmat så åker vi hit. Det finns även massor av ställen att fika på vilket ingår vid varje shoppingrunda. Gillar även hur allt är uppbyggt och att det känns luftigt och fräscht överallt.

Avslutar alltid shoppingrundan inne på Paradiset som är en av våra stora favoriter här när det gäller mat men även Room, Designtorget och Svenssons i Lammhult för att inspireras och shoppa inredning.

Listan kan faktiskt göras lång!

Men nu till det roligaste av allt! Visst vore det roligt att få gå och shoppa här med mig en ett par timmar en lördag?? Närmare bestämt den 15e dec.

Perfekt om du tycker det, för just nu kan du faktiskt vinna just DET. En shoppingrunda med mig där du får möjlighet att shoppa för 10 000 kr!! Hur bra, speciellt innan jul??

Det du behöver göra för att vara med och tävla är att dela med dig av ditt bästa rim på Sicklas Instagram, nämn @ tre vänner du tycker ska vara med och tävla och sen är det bara hålla tummarna!

Just det, du måste kunna gå på en riktigt härlig shoppingrunda med mig den 15e dec!

In och tävla med er så hoppas jag att vi ses.

Stor kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Var är din pälsjacka ifrån

    1. Valerie Aflalo

      Den är från @valerieofficial__ 💞