Måndag, nyheter & back to work!

Hej mina vänner,

Så var det måndag och helgen har verkligen flugit förbi här. Dansuppvisning, kalas och middag med vänner. I bland känns det som att man behöver en helg efter helgen för att hinna med allt. Jag skulle tex behöva sortera och städa i alla garderober med att göra det till oss alla tar ju flera dagar.

Känns som att det kanske får bli ett sk julpyssel.

Älskar att vi närmar oss julen, jag håller på att göra julfint i hela huset och igår klädde vi granen. Den är inte riktigt klar ännu, gillar att hålla på med den ett tag. Just nu har i princip bara julpyntet från förra året kommit upp men det ska ju komma mer.

I kväll ska jag och Johan jobba med ett projekt vi startade mitt under renoveringen som vi har tagit upp igen och gjort klart. Eller i alla fall, klart för nu. Ni kanske minns barn appen ”Var är?” som är en fantastisk ( tycker såklart jag;) språkutvecklings app för barn mellan 2 -5 år. Leonie ÄLSKAR den och det är ju den bästa måttstocken. Tanken för oss är att den ska gå att användas fram till man börjar skolan så att lärande blir något kul.

Känns verkligen super spännande att gå in i tech branschen på riktigt nu!!

Nu är ju appen uppdaterad lite mer, kan ni inte gå in och kika på vad ni tycker, bara att söka på ”Var är?” på Appstore och den är gratis, så bara att ladda ner.

https://itunes.apple.com/se/app/var-%C3%A4r/id1243459506?mt=8

Ok, ha en mysig kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Spännande projekt👍
    Har oxå en spännande app idé o behöver komma i kontakt m ngn person som är duktig på att göra appar, har du ngt bra förslag…🤗💕