Behind the scenes…

Hej alla fina!

Äntligen fredag! Ser så mycket fram emot helgen, speciellt till kvällens fredagsmys!

Idag kör vi för fulla muggar här, brudfotografering står på schemat och vi fotar både inomhus och utomhus. Jag vill vara delaktig i alla moment och alla hjälps vi åt här på kontoret. Jag har tex agerat florist idag, använde mig av bl.a stjärnflocka, eucalyptus, vita rosor och lite torkade blommor. Blev väldigt drömskt och passar den här fotografering som vi har just idag.

Sofie från Antonio Axu har gjort ett fantastiskt fint jobb med håret och Caroline mejkade en perfekt brudlook.

Sätter sista touchen på vår söta modell Ida.

Sorry för inte världens bästa mobilbilder men ville så gärna dela med mig lite av dagen. Längtar att få visa er resultatet!

Nu måste jag jobba vidare här! Ha en jättehärlig fredag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *