Lillördag!

Vissa dagar har ju en tendens till att gå så otroligt fort. Som idag. Tidigt iväg till kontoret för att ha ett möte om lite nya produkter på ”Valerie”. Jag har ju berättat tidigare om att vi vill utveckla varumärket vidare inom livsstil och det finns några saker jag verkligen tror på. I dag träffade vi en specialist inom glasögon och solglasögon och jag tror att det skulle passa väldigt bra in i det vi gör. Det är just detta att utveckla allt  är ju det som också är det roliga med mitt jobb att vara med och bygga för framtiden. Snart är vi där!!

I dag har jag även spelat in en podd med några tjejer som har en podd som heter Babykaos, ni måste lyssna på den sen. Där pratar vi om föräldraskap och allt annat som har med barn, karriär och familjeliv att göra. Känns kul att dela med mig av allt och jag har vant mig vid att vara öppen och berätta om bra saker likaväl som om det mindre bra.

Johan hämtade barnen idag så jag passade på att åka med hem och jobba någon timme till. Har ont i hela kroppen idag och är såå trött, vet inte om det är tiden på månaden som gör det, eller om jag håller på att bli sjuk eller bara att det helt enkelt är november…

Ikväll blir det oavsett ett glas rött, choklad och gärna en ny bra Netflix serie såg sista avsnittet av Bodyguard i går som jag sjukt spännande!!

Ses sen! Kram!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hoppas du mår bättre idag. Jag brukar också unna mig ett glas rött och ”shåklaa” den tiden på månaden 🙂 Bästa uppmuntran!

 2. Så himla fin stil du har, en riktig förebild 🙂

  Undrar var dina fina pumps är ifrån?

  Tack för allt du skriver och gör för oss läsare 🙂

  Kram!

  1. Valerie Aflalo

   Ja men det är ju bara kul!! Älskar att skriva med er 💞Pumpsen är från Celine men det var flera år sen jag köpte dom. Kraaam och tack

 3. Hej Valerie!

  Din klänning är så himla fin! Är det från din egen kollektion eller från något annat märke?

  Kramar!

  1. Valerie Aflalo

   Ja den är från mig och finns i shopen:)